Tânără gravidă în 8 luni, împușcată mortal de fostul iubit în ziua de Crăciun. Tragedia s-a petrecut chiar sub ochii celor 2 copii

Publicat: 27/12/2019 | 12:23

Au încercat să păstreze o relație normală, chiar dacă luaseră decizia de a se despărți. Abuzurile și neînțelegerile cotidiene au fost motivele pentru cuplul s-a destrămat, iar ziua de Crăciun s-a dovedit a fi una tragică.

Gabriella Rodriguez avea doar 24 de ani și era însărcinată în 8 luni. A mers cu cei doi copii în casa fostului iubit, numai că totul s-a transformat într-un scenariu cu final tragic. William Bayles, fostul iubit al Gabriellei, în vârstă de 27 de ani, a împușcat-o pe aceasta, iar apoi a încercat să se sinucidă. Crima s-a petrecut sub ochii îngroziți ai celor doi copii, iar bărbatul se află acum, în stare critică, internat în spital.

Potrivit informațiilor funizate de Daily Mail, din dorința de a păstra o relație amicală cu tatăl copiilor, Gabriella l-a vizitat pe acesta în ziua de Crăciun. Atmosfera a degenerat – așa cum se întâmpla, de foarte multe ori, și înainte de despărțire – însă de data aceasta s-a ajuns la crimă. Mama Gabriellei, conform sursei citate, a recunoscut că între fiica sa și William Bayles existaseră, de-a lungul timpului, foarte multe momente tensionate.

”A fost o relație zbuciumată între ei”

Relația plină de sincope a celor doi a dus, în cele din urmă, la o tragedie, iar mama Gabriellei a declarat că fiica ei a dorit să nu rupă definitiv relația, de dragul celor doi băieți.

“Nu pot să mint, a fost o relaţie zbuciumată între ei. Gaby a încercat de mai multe ori să se îndeprteze de William, dar a vrut să păstreze o relaţie amicală de dragul băieţilor. Mă rog şi pentru mama lui şi pentru familia lui, nu vreau să fiu îl vorbesc de rău, ci îi cer lui Dumnezeu să mă ducă mai departe din acest moment dificil”, a spus mama Gabriellei. “Fiica mea a fost o mamă foarte iubitoare, o fiică frumoasă, amuzantă, curajoasă, încerca mereu să îşi depăşească limitele. Am petrecut împreună Ajunul Crăciunului. Weekendul viitor plănuisem să facem o petrecere pentru micuţa fetiţă care urma să se nască, iar acum mă pregătesc să îmi îngrop fiica”, a mai declarat, îndurerată, povesteşte Rodriguez.