Tânăra din imaginie nu a mai mâncat nimic timp de 5 ani. Ireal cum s-a transformat corpul ei

Publicat: 19/12/2019 | 12:29

Această tânără suferă de o boală rară genetică, Sindromul Ehlers – Danlos, care îi afectează țesuturile din corp, de la piele, tendoane, ligamente, vase de sânge sau organe. Timp de cinci ani nu a mai reușit să mănânce nimic, i se injectează nutrienți și vitamine pentru a rămâne în viață.

Încă din adolescență, Emily s-a luptat cu această boală. A avut dureri de șolduri și probleme digestive. În 2014, la vârsta de 29 de ani, plămânii fetei au cedat. A fost dusă la spital unde medicii au diagnosticat-o cu boala respectivă.

Acum, cântărește doar 35 de kg, iar transformarea corpului ei este vizibilă, a rămas doar piele și os. Nu am auzit până acum de această boală, dar m-a costat totul. Sper că după ce fac publice aceste imagini, pot indica gravitatea bolii care mi-a furat viața. Am învățat din greu și am absolvit Universitatea din Birmingham și mi-am construit o carieră ca inginer geotehnic. Mi-am întâlnit iubirea vieții la universitate și ne-am căsătorit în 2011. La o săptămână după ce ne-am întors din luna de miere din Creta, problemele digestive s-au agravat și a trebuit să mă operez, a spus Emily.

Tânăra din Telford, Greater Manchester, a fost afectată pe plan profesional, din cauza bolii, fiind nevoită să renunțe la serviciu. Mai mult decât atât, i-a fost afectată și viața personală, s-a despărțit de soțul ei.