Tânără de 27 de ani, strigăt disperat. Ștefania vrea cu orice preț să-și cunoască mama, după ce a fost crescută la o stână, de doi bătrâni: „Întotdeauna am avut un gol în suflet”

Publicat: 07/05/2021 | 10:05

Ce poate fi mai frumos pe lume decât să copilărești alături de cei care ți-au dat viață? Din păcate, nu toți copiii sunt la fel de norocoși, iar printre cei care nu au avut parte de grija părintească se numără și Ștefania Laura Brașoveanu, o tânără de numai 27 de ani care își caută cu disperare mama.

Tânăra de 27 de ani a postat un mesaj emoționant pe pagina de FacebookThe never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, acolo unde le-a povestit tuturor cât de mult își dorește să-și cunoască mama. 

A fost crescută de doi bătrâni, la o stână

Deși ajunsă în grija tatălui său, tânăra de 27 de ani a fost crescută, în cele din urmă, de o familie de bătrâni, la o stână. Acum, aceasta își dorește enorm să o întâlnească pe cea care i-a dat viață.

„Salutări tuturor!
Care copil nu şi-ar dori să işi cunoască mama?
Eu cred că visul fiecăruia dintre noi aici pe această pagină, este acela de a-şi cunoaşte mama, ființa cea mai dragă care ne-a dat viață. De asemenea să ştim dacă este bine, dacă ar fi posibil de a o îmbrațişa povestindu-i tot ceea ce avem pe suflet şi tot ce am trăit în toți aceşti ani!
Numele meu la naştere a fost BRAŞOVEANU STEFANIA LAURA, m-am născut la 24 decembrie 1994 în BACĂU.
Pe la vârsta de 3 anişori am rămas în grija tatălui meu BRAŞOVEANU CONSTANTIN împreună cu frățiorul meu mai mic, mai apoi crescuți la o stână de o familie de bătrânei cu un suflet tare bun. În toți aceşti ani, am aflat că aş mai avea un frate mai mare. Despre mama mea ştiu că era din UNGURENI şi că atunci se numea BRAŞOVEANU ADRIANA după care a revenit la numele ei de familie CHIRIAC ADRIANA, că momentan se află la muncă în ANGLIA.
Întotdeauna am avut un gol în suflet, întotdeauna mi-am dorit să îmi cunosc mama, poate cu ajutorul vostru oameni minunați de pe această pagină voi reuşi. De aceea vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu, cunoaşterea mamei mele care mi-a dat viață ar însemna enorm de mult pentru mine!
Orice informație aveți scrieți vă rog acestei pagini în privat! Mulțumesc tuturor!” a fost postarea publicată de Ștefania.
Sursă foto: Facebook