Tânără de 24 de ani, moartă în cadă, după ce s-a electrocutat cu telefonul

Publicat: 10/12/2020 | 07:51

O tânără de doar 24 de ani a murit în cadă, din cauza telefonului mobil cu care s-a electrocutat. Acesta era băgat în priză și a căzut în apa din cada în care se îmbăia.

Incidentul s-a petrecut în Arhanghelsk, Rusia, când tânăra a murit electrocutată, după ce a scăpat în cadă telefonul pe care îl pusese la încărcat. Trupul neîsufleţit al tinerei a fost găsit de colega ei de apartament care a chemat imediat salvarea. „Am țipat, am încercat să o ridic, dar era palidă, nu respira și nu dădea semne de viață. Mi-a fost foarte frică. Când am atins-o, am primit un șoc electric. Era un smartphone în apă, se încărca”, a declarat colega de cameră a fetei, potrivit Mirror.co.uk, citat de antena3.ro. (CITEȘTE ȘI: EKATERINA ANTONTSEVA, GĂSITĂ MOARTĂ ȘI COMPLET DEZBRĂCATĂ ÎN PROPRIUL APARTAMENT. GESTUL MACABRU FĂCUT DE CRIMINAL CA SĂ ÎȘI ASCUNDĂ URMELE)

Tânără de 24 de ani, moartă în cadă, după ce s-a electrocutat cu telefonul

Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul tinerei de 24 de ani. După tragicul incident, ministerul rus de urgențe a emis un avertisment. „Tragedia ne amintește încă o dată că apa și un aparat electric conectat la rețea sunt incompatibile. Același lucru este valabil pentru orice dispozitiv mobil. Dacă îneci un smartphone, cel mai rău lucru este eșecul acestuia. Dar când este conectat la rețea, vedem care sunt consecințele”, a spus oficialul rus. (VEZI AICI: ACTRIȚA NAYA RIVERA A FOST GĂSITĂ MOARTĂ, DUPĂ 5 ZILE ÎN CARE A FOST CĂUTATĂ CONTINUU)

În luna august a anului trecut, o adolescentă din Moscova, în vârstă de doar 15 ani, a murit electrocutată. Împrejurările au fost identice. Liliya Novikova, o jucătoare de poker recunoscută la nivel internațional, a decedat în urma unui şoc electric produs în baia sa.