Tânără de 18 ani, găsită moartă pe un câmp. Principalul suspect, iubitul ei

Publicat: 09/03/2020 | 13:26

O tânără de doar 18 ani dată dispărută în urmă cu câteva zile, a fost descoperită moartă, într-o localitate din județul Satu Mare. Anchetatorii îl suspectează pe iubitul fetei.

Fata era originară din județul Satu Mare, dar locuia în Baia Mare, fiind elevă la un liceu din oraș. Fortografia ei a circulat viral pe internet, după ce familia i-a anunțat dispariția și cereau orice informație, orice indiciu care i-ar putea duce la ea. Mama tinerei a relatat că a vorbit ultima dată cu fiica ei joi după amiază. Din păcate, în această dimineață, trupul fetei a fost găsit în localitatea Dorolț din județul Satu Mare, iar crima ar fi avut loc în 5 martie. Potrivit unor informații, trupul fetei era îngropat pe un câmp, iar principalul suspect al anchetatorilor ar fi chiar iubitul fetei, un tânăr de 21 de ani. Acesta ar fi fost prins la vamă, chiar când încerca să iasă din țară.

Deocamdată, IPJ Maramureș a făcut public faptul că există indicii că fata ar fi fost ucise, însă fără alte detalii.

Nu există până la această oră indicii cu privire la motivul crimei.

”În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Poliția municipiului Baia Mare, a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu și până la momentul sesizării, nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care a efectuat activități ample de căutare și investigare și s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Prin ordonanța din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la data de 5 martie 2020”, arată IPJ Maramureș.