Tânăr din Iași, obligat să lucreze gratis la un cămin pentru pensionari după ce a jefuit doi bărbați

Publicat: 18/05/2021 | 20:04

Un tânăr din Iași a fost obligat să lucreze gratis la un cămin pentru pensionari. Magistrații au luat această decizie, după ce ieșeanul a jefuit doi bărbați.

Procesul tânărului a început pe data de 17 iulie 2020. Atunci, oamenii legii l-au trimis pe ieșean în judecată sub acuzațiile de acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată, și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, individul a pus mâna pe două carduri bancare, ale unor bărbați, pe care le-a golit, potrivit bzi.ro. Cele două victime și-au dat seama că sunt jefuite și au mers la poliție.

Astfel, tânărul a fost găsit de oamenii legii, dus la audieri și ulterior trimis în judecată. Magistrații din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Alin D. la 2 ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, individul trebuie să îi returneze uneia dintre victime suma de 3.550 de lei și să muncească gratis la un cămin pentru pensionari, pe o perioadă de 70 de zile.