Tânăr din Botoșani, amendat pentru că a imitat sirena poliției pe Tik-Tok VIDEO

Publicat: 21/12/2020 | 08:04

Un tânăr din Botoșani a fost amendat de oamenii legii pentru că a imitat sirena mașinii de Poliție. El și-a „împodobit” și autoturismul cu dispozitive luminoase, asemănătoare cu cele ale poliției.

Este vorba de mai multe stroboscoape de culoare roșie și albastră montate în grila din față a unui autoturism BMW, echipamente care sunt interzise prin lege. Iar pentru ca toți prietenii virtuali să știe ce a făcut, tânărul și-a filmat mașina cu stroboscoapele pornite, după care a postat filmulețul pe rețeaua de socializare Tik-Tok, scrie botosaneanul.ro. (CITEȘTE ȘI: TOATE MAȘINILE DE POLIȚIE DINTR-UN SECTOR AL CAPITALEI AU IEȘIT PE STRADĂ! MESAJUL ACUSTIC TRANSMIS)

Tânăr din Botoșani, amendat pentru că a imitate sirena poliției pe Tik-Tok

Doar că, din nefericire pentru el, filmulețul a fost vizionat și de polițiști. Iar consecințele le-a putut citi tânărul pasionat de romane polițiste tot pe o rețea de socializare, pe grupul ”Atenție Poliția Iași” de pe Facebook. „În viața reală, finalul nu este atât de fericit pentru protagonistul nostru, deoarece IPJ Botoșani a luat următoarele măsuri – certificatul de înmatriculare și permisul de conducere reținute pentru 90 de zile și amendă în valoare de 1450 lei”, a fost mesajul polițiștilor ieșeni.

VEZI AICI CLIPUL CU MASINA ÎN ACTIUNE

Reprezentanții IPJ Botoșani au confirmat „povestea” botoșăneanului, iar postarea polițiștilor a adunat zeci de aprecieri din partea internauților, cât și numeroase comentarii. „Felicitări… Și cât de cocoș se dădea el pe tik tok ca nu îi face nimeni nimic”, este unul dintre mesajele sugestive pe care internauții le-au postat.