Tânăr de 28 de ani, găsit mort în lacul de acumulare Bascov, de pe râul Argeș

Publicat: 04/06/2020 | 23:18

Un bărbat de 28 de ani a fost găsit mort, joi după-amiază, în lacul de acumulare Bascov de pe râul Argeş, notează Ziarul Argeșul.

La fața locului au intervenit pompieri de la Detașamentul Pitești cu barca pneumatică, o ambulanță SMURD și cea de terapie intensivă mobilă.

CITEȘTE ȘI: Accident la intrarea în mall, provocat de o tânără drogată la volan! Incredibil cum a reacționat prietena ei după impact: ”Nu sunați nicăieri. Plecăm în trei minute” VIDEO

După ce au adus trupul bărbatului la mal cu ajutorul bărcii pneumatice, paramedicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

”În aceasta seara, ISU Argeș a fost sesizat că în lacul Budeasa plutește un bărbat. Este vorba de un tânăr de 20-25 de ani. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar fără rezultat. Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale Pitești fac cercetări pentru stabilirea identității și a imprejurărilor în care a decedat tânărul”, a precizat ISU Argeș.

CITEȘTE ȘI: Dragostea plutește în aer pentru Flick Domnul Rimă și Miss Planet! ”Este majoră?” Ce a răspuns omul de radio la comentariile fanilor

Între timp vârsta și identitatea bărbatului au fost stabilite. Astfel este vorba despre un tânăr, Dănuț Constantin P., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Bughea de Sus.

CITEȘTE ȘI: Gelozia, bat-o vina! Cum a reacționat Florin Salam când Roxana Dobre a început să danseze lasciv în fața tuturor la ziua ei de naștere. VIDEO

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Medicina Legală Argeș, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea autopsiei.