Tânăr de 18 ani, găsit mort în pădure. Ce au descoperit oamenii legii 

Publicat: 31/12/2020 | 11:17
În urmă cu câteva tânărul de 18 ani fusese dat dispărut de familie. Pentru căutările băiatului s-au mobilizat zeci de polițiști și voluntari. Într-un final a fost găsit, dar, din păcate, fără suflare. 
Băiatul a fost găsit decedat în pădurea de lângă localitatea din care acesta plecase. Cadavrul acestuia nu prezenta urme de violență fizică. Ulterior, a fost dispusă efectuarea autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Din primele infromații furnizate de Poliția din Botoșani, tânărul ar fi murit prin asfixiere mecanică, arată botosaneanul.ro

Adolescentul dispăruse de acasă în urmă cu câteva zile

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați pe data de 29 decembrie 2020 cu privire la faptul că în data de 28 decembrie 2020, un băiat de 18 ani a plecat de la domiciliul unei cunoștințe de pe raza comunei Vârfu Câmpului. Băiatul nu a mai reveniti și nici nu a contactat vreun membru al familiei, drept urmare aceștia au cerut ajutorul poliției pentru a-l găsi.

S-au mobilizat peste 50 de forțe de ordine și voluntari din cadrul Primăriei Vârfu Câmpului, dar și un câine de urmă din cadrul Serviciului Teritorial de Poliție Transporturi Dorohoi și au efectuat activități de căutare in extravilanul localității precum și în zona forestieră din proximitatea acesteia.

VEZI ȘI: ” REPLICA HAIOASĂ A LUI VLĂDUȚ, FIUL LUI MIRCEA BADEA, CÂND A AFLAT CĂ MOȘ CRĂCIUN NU-I ADUCE CADOU