Syda a “brevetat” rețeta antiplictiseală. Prânz cu șampanie franțuzească + cină cu vin roșu italienesc și…

Publicat: 20/06/2020 | 23:20

Fostul ginere al lui Traian Băsescu pare să-și fi dezvoltat un adevărat “ritual” de pandemie alături de logodnica lui, Sheila. Syda a “brevetat” rețeta antiplictiseală: prânzul cu șampanie franțuzească și cina cu vin roșu italienesc. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și amănunte unice legate de  obiceiul pe care l-a deprins în pandemie fostul ginere al președintelui Traian Băsescu. (CITEȘTE ȘI: SYDA ȘI-A NUMĂRAT ZILELE DE IZOLARE ALĂTURI DE SHEILA. CE A PRIMIT FRUMOASA TURCOAICĂ ÎN LOC DE INEL DE LOGODNĂ ȘI CUM A REACȚIONAT)

Bogdan Ionescu, zis Syda, și Sheila, iubita lui turcoaică, au o relație de mai bine de un an. Pandemia de coronavirus le-a arătat amândurora că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi nu s-au plictisit, ba, mai mult, au ”brevetat” rețeta perfectă a traiului liniștit.

O relaxare „corectă”

Cei doi se pare că au și un tabiet de lux. Aproape în fiecare zi, Syda și frumoasa lui iubită se filmează la masa de prânz, unde preferă șampania franțuzească, dar și seara, la cină, când schimbă meniul și consumă vinuri roșii, de cele mai multe ori importate din Italia.

De remarcat este precizia de mecanism elvețian pe care a dezvoltat-o fostul ginere al lui Traian Băsescu. Atât Bogdan Ionescu, cât și logodnica lui aproape că n-au ratat o zi în care să le arate internauților cum decurg cele mai importante momente.

După cum s-a văzut în mediul online, zilele trecute, la prânz, Bogdan Ionescu și Sheila au avut companie de seamă. Cei doi s-au delectat cu cele mai rafinate preparate culinare și au băut șampanie franțuzească alături de ginerele lui Vasile Blaga, Ioan Rudeanu. Un astfel de prânz nu putea să se desfășoare decât într-o locație de cinci stele. Mesenii s-au relaxat pe terasa unui renumit local din zona lacului Herăstrău din București. (NU RATA: SEDUCĂTORUL SYDA ȘI-A LUAT IUBITA PRIN SURPRINDERE, ÎNTR-O PARCARE. A SĂRUTAT-O ȘI…)

Syda și Sheila au un adevărat “ritual” de pandemie

Syda i-a făcut cadou iubitei un ceas 

34 de ani a împlinit iubita turcoaică a lui Bogdan Ionescu, iar fostul ginere al lui Traian Băsescu nu a ratat ocazia să-i arate că flacăra dragostei este puternică. I-a cumpărat un ceas elegant, iar iubita lui nu a ratat momentul de a împărți cadoul cu fanii, pe Instagram. ”Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la lună și înapoi. Mr Ionescu”, este mesajul Sheilei. Care a petrecut, astfel, ziua de naștere la Mălureni, alături de viitorii socri.

Apropiații Sheilei spun că turcoaica se aștepta chiar la un inel de logodnă din partea iubitului, la împlinirea celor 34 de ani. Dar, dacă tot nu s-a întâmplat cu inelul, Sheila ar fi spus, glumind, că va veni cât de curând ziua în care chiar ea îl va cere pe Bogdan de soț! (VEZI ȘI: EBA A FĂCUT CUMPĂRĂTURI DE PAȘTI ÎN STIL „CAMUFLAT”)

Syda, mai îndrăgostit ca niciodată de actuala iubită
Syda, mai îndrăgostit ca niciodată de actuala iubită

Syda are doi copii cu EBA

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu după patru ani de mariaj (2012-2016). În urma căsătoriei lor s-au născut doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care stau cu mama lor, dar fostul soț nu are probleme în a-i vizita.“Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

După divorț, Bogdan Ionescu, zis Syda, a încercat mai multe relații, dar toate s-au încheiat rapid. De aproximativ un an, viața lui Bogdan Ionescu pare însă a se așeza, pe plan sentimental. Sheila este tânăra care, după cum decurge relația, ar ajunge, cât de curând, în fața altarului împreună cu fostul soț al mezinei lui Traian Băsescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)