Sute de români se roagă la Dumnezeu pentru viața sa. Cazul dramatic al pastorului-director de radio care e infectat cu coronavirus

Publicat: 30/03/2020 | 16:21

Directorul postului de radio Vocea Evangheliei din Suceava, pastor al Bisericei Creştine după Evanghelie Betel, se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași și se zbate între viață și moarte.

Daniel Grigoriciuc (46 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți membri ai comunității evenghelice din Suceava și, după ce au aflat de starea sa de sănătate, sute de credincioși s-au rugat pentru însănătoșirea sa.

Biserica Betel din Suceava, dar și rudele lui Daniel Grigoriciuc, fac apeluri disperate către toți cei care se pot ruga pentru directorul postului de radio.

„Sora Tabita a reușit sa vorbească cu medicul de la Terapie Intensivă. După mai multe încercari, în urmă cu puțin timp s-a reușit detubarea fratelui Daniel și a fost conectat la un aparat de ventilație non-invazivă.

Totuși, medicii afirmă că starea lui este foarte critică. Nu pot da nicio garanție că totul va fi bine. Deci, genunchiul la pământ, să continuăm susținerea fratelui nostru”, e mesajul public al Bisericii Betel, care transmite mesaje prin care îi roagă pe credincioși să se roage pentru Grigoriciuc.

Soția, infectată și ea 

Tabita este soția lui Daniel Grigoriciuc, asistentă medicală în Suceava și, la rândul ei, infectată cu noul tip de coronavirus. Femeia a transmis și ea un mesaj ce s-a viralizat pe Facebook în care-și îndeamnă prietenii să se roage pentru soțul eu.

„Starea lui Daniel este foarte gravă. Este internat în spital la Iași, la Reanimare, într-o stare foarte critică. Eu mă simt rău, sunt sub tratament în spitalul din Suceava, mă doare spatele, respir mai greu, Timotei (băiatul cel mare) este cu febră acasă,

Iusti e atins putin. Rugați-vă pentru Daniel, rugați-vă pentru familie”, e mesajul Tabitei Grigoriciuc. Aceasta se simte ceva mai bine decât soțul ei și a rămas internată la spitalul din Suceava. Sute de mesaje de încurajare pentru familie Grigoriciuc au fost postate pe Facebook, în ultimele zile.

Autoritățile au interzis furnizarea către presă de informații referitoare la starea de sănătate a bolnavilor de Covid-19, din acest motiv detalii publice despre starea lui Grigoriciuc nu sunt disponibile.