Sute de bătrâni au parte de hrană caldă, zilnic, datorită lor! Asociația Europa Verde vine în sprijinul tuturor celor neajutorați

Publicat: 17/04/2020 | 17:17

În contextul pandemiei de COVID-19, nenumărate organizații non guvernamentale vin în sprijinul oamenilor sărmani și al bătrânilor, în special, care nu au pe nimeni în această perioadă aproape. Astfel, sute de voluntari au grijă zilnic ca oamenii neajutorați și fără posibilitate să aibă parte zilnic de o masă caldă.

Una dintre asociațiile non-profit care le asigură românilor din București o hrană caldă este EUROPA VERDE.

CITEȘTE ȘI: RELANSARE ECONOMICĂ . Guvernul Japoniei va oferi 857 de dolari fiecărui rezident,

”In contextul instituirii starii de urgenta, Asociatia Europa Verde s-a alaturat saptamana aceasta actiunilor comune de prevenire a raspandirii COVID-19 desfasurate de Primariei Municipiului Bucuresti.

In urma protocoalelor de colaborare semnate cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si Asociatia Centru Municipal pentru Dialog Social Bucuresti, voluntarii Europa Verde distribuie, incepand de marti (14.04), alimente persoanelor vulnerabile din capitala. Pentru a nu ii expune riscului de infectare cu SARS-CoV2, alimentele din donatiile primite de Primaria Municipiului Bucuresti, sunt livrate la domiciliu, respectand, bineinteles, toate normele de igiena si siguranta impuse.

CITEȘTE ȘI: REMDESIVIR. Când vom putea avea un medicament autorizat pentru COVID-19. Alexandru

Pentru sesizarea problemelor de natura sociala si solicitarea ajutorului, bucurestenii din categoriile vulnerabile pot apela nr. TELVERDE 080.821.281 pus la dispozitie de DGASMB de luni pana vinere intre orele 09-17.

Intrucat ne dorim sa marim echipa de voluntari pentru a putea ajunge la cat mai multe persoane, facem apel la toti cei care isi doresc sa ajute. Ii asteptam cu bratele deschise alaturi de noi!

Echipa Europa Verde”, este anunțul Asociației.