Suspectat de coronavirus, un bărbat din Ialomiţa a făcut un LIVE pe Facebook din ambulanţă: “Staţi acasă, fraţilor, că…”

Publicat: 25/03/2020 | 15:50

Suspectat de coronavirus, un bărbat din Ialomiţa a făcut un LIVE pe Facebook în timp ce se afla într-o ambulanţă. El a transmis un mesaj care i-a alertat pe mulţi dintre cei care au văzut filmarea.

Citeşte şi: Gigi Becali, scenariu apocaliptic despre criza provocată de pandemie: “Ce facem? Dormim? Vom muri de foame!”

Suspectat de coronavirus, un bărbat din Ialomiţa a făcut LIVE pe Facebook din ambulanţă

Aflat pe targa din ambulanţa care l-a adus în Capitală, un bărbat din Ialomiţa a ținut să își anunțe rudele și cunoștințele despre starea de sănătate. El a spus că a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din București ca să fie testat de coronavirus. Şi, deşi, situația în care se afla era una delicată, omul nu a ezitat să facă live chiar din autospecială. Pe fundal de sirene, el le-a spus rudelor şi prietenilor că a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a ieșit negativ.

“E belea mare fraților cu corona asta. Vin de la spital… de la infecțioase de la București. Mă duce la Țăndărei înapoi că m-a testat și am ieșit negativ, mulțumesc lui Dumnezeu… moare lumea oameni buni…”, spune ialomițeanul în live-ul făcut pe pagina lui de Facebook.

Nu rata: Sfaturi utile pentru persoanele vârstnice în plină pandemie de coronavirus

Pe înregistrarea pe care o puteţi vedea în video-ul de la material, aflaţi şi ce sfat le-a dat tuturor oamenilor, dar, mai ales, cunoscuţilor: “Stați în casă, fraților… că e belea mare… eu am scăpat mulțumesc lui Dumnezeu”.

Citeşte şi: CRIZA REFUGIAȚILOR. Pentru refugiați distanțarea socială și izolarea sunt un lux. „Contaminarea este singurul plan existent”

În România, 906 de oameni infectaţi cu noul coronavirus

Potrivit celor mai noi informaţii oficiale, în România906 de persoane au contractat virusul mortal din China, iar 13 au murit. Cercetătorii au spus că oricine este asimptomatic după 12 zile este improbabil să mai prezinte simptome, însă oamenii sunt sfătuiți ca, dacă sunt suspiciuni că au virusul ucigaş din China, să se izoleze pentru o perioadă de 14 zile pentru a evita posibilitatea de răspândire. Oamenii de știință au precizat însă că încă mai sunt multe informații de aflat despre COVID-19. Virusul mortal provoacă febră, tuse și probleme de respirație.