Survivor România Live, ediția de sâmbătă, 3 aprilie. Jador, la un pas să fie eliminat din show-ul de la Kanal D?

Publicat: 03/04/2021 | 19:35

În această seară de sâmbătă, 3 aprilie 2021, va fi difuzată la Kanal D o nouă ediție a emisiunii “Survivor România”. Fanii, dar mai ales apropiații concurenților rămași în competiția care se filmează în Republica Dominicană așteaptă cu multă nerăbdare veștile. Accidentat de săptămâni la piciorul stâng, Jador pare să fie tot mai aproape de eliminare.

Jador, la un pas să fie eliminat din show-ul de la Kanal D?

Remus Ionuț Dumitrache, așa cum se numește în buletin cântărețul, a adus puncte pentru echipa sa în ultima perioadă, însă, pentru unii dintre participanți nu contează acest lucru, pentru că el a luptat împotriva unor “Războinici” catalogați ca fiind slabi. În plus, Jador presimte că i se pregătește ceva rău… inevitabil, el se teme că va fi propus pentru eliminarea din jocul în care este un premiu de 250.000 de lei. Puteți vedea Live Video pe kanald.ro.

De când s-a accidentat grav la genunchiul stâng pe traseu, când îl înfrunta pe Marius Crăciun de la “Războinici”, cântărețul este văzut drept un concurent slab.

“Eu am bătut oameni pe care ei (n.r.: «Faimoșii») nu i-au bătut ieri și totuși eu sunt ăla slab”, a mărturisit Jador în cadrul unei ediții a show-ului care rulează la Kanal D.

Jador s-a accidentat grav în timpul unui meci pentru imunitate disputat la începutul lunii trecute © captură video Kanal D
Jador s-a accidentat grav în timpul unui meci pentru imunitate disputat la începutul lunii trecute © captură video Kanal D

Nu rata: Răsturnare de situație la Survivor România! Elena Marin îl consolează pe Sebastian Chitoșcă: “Te înțeleg cel mai bine”

Cine va fi propus pentru eliminare la Survivor România?

Echipa care câștigă în seara aceasta are ocazia să propună o persoană în Consiliul pentru eliminare, imediat ce se va încheia jocul de imunitate. Jador aduce energii negative în rândul “Faimoșilor”, iar aceștia nu își mai ascuns resentimentele pe care le au față de el.

Citește și: Scandal uriaș la Survivor România. Fanii lui Jador s-au săturat de figurile artistului: “Campion la spălat șosete”

Sursa foto: captură video Kanal D