Surpriza vine de la Tavi Clonda! A cerut-o de nevastă, din nou, pe Gabriela Cristea: ”Fac nuntă!”

Publicat: 14/12/2020 | 08:58

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți, având o relație de cinci ani, despre care apropiații lor jură cu mâna pe inimă că este perfectă. Asta nu l-a împiedicat pe Tavi să facă un gest care i-a luat pe toți prin surprindere: și-a mai cerut, o dată, iubita de nevastă!

În acest sens, Tavi Clonda a pregătit temeinic un gest romantic, în timp ce Gabriela dormea. Iar soția lui avea să le arate admiratorilor cu ce a surprins-o Tavi Clonda. A postat mai multe story-uri pe pagina sa de Instagram unde le-a arătat internauților bilețelul și trandafirul oferite de artist. „Uitați-vă ce am primit eu de dimineață! Ce a făcut soțul meu azi-noapte, în timp ce eu dormeam”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor. Nu avea să rămână datoare gestului pe care soțul ei l-a făcut. „Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând”, i-a transmis Gabriela Cristea lui Tavi. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA DESPRE ANCA SEREA: ”DOAMNE, NU CREDEAM CĂ E PE CRACA EI!” MOTIVUL PENTRU CARE A FĂCUT AFIRMAȚIA ȘI CONCLUZIA TRASĂ ULTERIOR)

Gabriela Cristea a trecut prin momente grele! S-a tratat cu vitamine

Nu cu mult timp în urmă, Gabriela Cristea le dezvăluia apropiaților că a trecut prin momente grele, când a ajuns aproape de epuizare, din cauza activităților cu cele două fetițe ale ei. „Toată viața am visat la momentele de joacă și veselie petrecute cu fetele mele. Le admiram în secret pe femeile care se jucau cu atâta drag și tandrețe cu cei mici, dar niciodată nu mi-am închipuit că viața de mamică poate să te extenueze, uneori până la epuizare. Am trecut și eu prin momente când simțeam că nu mai pot și nu știam cum să merg mai departe”, a scris ea pe Instagram. (NU RATA: LA CE VÂRSTĂ FRAGEDĂ ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA GABRIELA CRISTEA. LA 16 ANI, PREZENTATOAREA TV FĂCEA PRIMUL AVORT)

Avea să-și rezolve, până la urmă, problemele. „Într-un moment ca acesta am intrat într-o farmacie și așa am descoperit vitaminele. Am ales atunci varianta efervescentă cu care mă împac bine si astăzi, iar pentru soțul meu, capsulele sunt ideale. În perioada aceasta ne ajută la întărirea imunitații, iar complexul de vitamine, minerale si extrase naturale sunt energie bună pentru minte și trup”, a spus Gabriela Cristea.