Surpriza uriașă pe care i-a făcut-o musculosul Alex Biancăi Drăgușanu, cu câteva zile înainte de Crăciun

Publicat: 22/12/2019 | 09:29

Surpriza uriașă pe care i-a făcut-o musculosul Alex Biancăi Drăgușanu cu câteva zile înainte de Crăciun. Blondina a fost extrem de emoționată de gestul soțului ei.

S-au certat, s-au împăcat de nenumărate ori, iar acum Bianca Drăgușanu și soțul ei sunt în perioada în care totul este numai ”lapte și miere”. Așa că musculosul Alex a decis să-i facă o surpriză uriașă soției sale, cu câteva zile înainte de Crăciun. Afaceristul i-a oferit o vacanță Biancăi Drăgușanu! Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în… Madrid.

Odată aflați în Spania, însă, afaceristul a profitat de ocazie și a vizitat-o fiica lui mai mare, Chaqueline. Nu mulți sunt cei care știu că adolescenta locuiește cu mama ei biologică, în Alcala de Henares, dar și cu părinții lui Alex. Bianca este extrem de fericită și acest lucru se poate observa, cu ușurință, pe chipul ei. Blondina a publicat o fotografie pe contul ei de socializare, în care apare alături de soțul ei, care i-a oferit un buchet superb de trandafiri albi și roșii. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI SOȚUL EI, CADOU DE LUX PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU! CE I-A SCRIS VEDETA PE CUTIA ÎN CARE ERA DARUL PENTRU DESIGNER)

Bianca Drăgușanu, alături de soțul ei în Madrid

Bianca a fost  la hotelul unde au fost cazate vedetele meciului caritabil de pe Wanda Metropolitano, între Legendele Spaniei și Stelele Lumii, a doua echipă fiind antrenată de Cosmin Olăroiu. Musculosul Alex s-a întreținut cu fotbaliști celebri, printre care Roberto Carlos și Ronaldinho.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț. (VEZI ȘI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC. CE POZIȚII OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, CARMEN BRUMĂ SAU LIDIA BUBLE)

Însă, Bianca Drăgușanu a decis, într-un final, să-i mai acorde o șansă musculosului Alex.