Surpriză uriașă la Pro TV! Andra joacă în serialul Vlad? Soția lui Cătălin Măruță a făcut chiar ea anunțul

Publicat: 21/02/2020 | 12:45

Surpriză uriașă la Pro TV! “Andra joacă în serialul-fenomen «Vlad»?” – este informația care a apărut astăzi, iar apropiații și fanii cântăreței s-au bucurat enorm. Mai mult, cea care a făcut anunțul a fost chiar soția lui Cătălin Măruță.

Citește și: Andra, confesiunile momentului: “Îți pui o mie de întrebări după o despărțire dureroasă!”

Andra Măruță, primele declarații despre un rol în serialul “Vlad” de la Pro TV

Astăzi, Andra a publicat pe conturile ei de Social Media șase poze de album cu Adrian Nartea, actorul care joacă rolul principal în serialul “Vlad” și care a apărut în videoclipul celui mai nou single lansat de artistă, “Vina Mea”. Prin intermediul imaginilor de colecție, ea i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, Cătălin Măruță, și i-a mulțumit lui Adrian Nartea pentru că a acceptat colaborarea. Ulterior, cântăreața a mărturisit că ar putea juca și ea în filmul difuzat la Pro TV și a cerut părerea internauților în legătură cu rolul care i s-ar potrivi.

“Cătălin e doza mea de cofeină, dar pe platourile de filmare, talentatul Adrian Nartea a fost inspirația mea! Îi mulțumesc că a vrut să joace acest rol! Acum, ca să îi mulțumesc, aș putea să joc și eu în serial, nu? Ce ziceți, în ce rol aș fi potrivită?”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Fanii au răspuns imediat provocării, pe care Andra a lansat-o. “Ești o frumoasă! Și Adrian e un bărbat superb! Ați făcut un culpu minunat pe platoul de filmare! Felicitări pentru piesă! Dă dependență!”, “Ești minunată, poți juca în orice rol vrei! Felicitări pentru tot ce ai realizat până acum!!”, “Tu și Cătălin sunteți cuplul perfect, sunteți minunați împreună. Tu ai fi o foarte bună actriță, dar tot muzica rămâne punctul tău forte! M-aș bucura enorm dacă aș auzi că vei juca un rol. Te iubesc, draga mea! Ești cea mai minunată!”, “Cred ca rolul pe care îl ai deja în viața de zi cu zi ți se potrivește mănușă, ești minunată, un om simplu cu piele de găină, un suflet bun și blând, fiecare avem o scenă pe care jucîm rolul nostru! Bravo ție!” sunt patru dintre comentariile strânse de postarea soției lui Cătălin Măruță.

Piesa “Vina Mea” a Andrei, nr. 1 în trending la 18 ore de la apariție

În urmă cu două zile, Andra și-a lansat cea mai nouă melodie, iar în videoclip, ea apare alături de carismaticul actor Adrian Nartea. La nici 24 de ore de la apariția piesei “Vina Mea”, aceasta a urcat pe locul 1 în trending pe YouYube.

Citește și: Eva Măruță îl imită perfect pe Dorian Popa! Cătălin Măruță a filmat scenele, iar imaginile au devenit virale

Talentata artistă le-a mulțumit tuturor public: “Locul 1 în trending la 18 ore de la lansare! Mulțumesc tuturor celor care fredonează și fluieră cu mine «Vina mea»! Sunt cea mai fericita și voi sunteți «vinovați» pentru asta! #vinamea #trending1”.