Surpriză uriașă la Antena 1! Dan Capatos, înlocuit la pupitrul emisiunii Xtra Night Show. Cine i-a luat locul

Publicat: 14/02/2020 | 11:15

Fanii emisiunii Xtra Night Show au avut parte de o adevărată surpriză! Dan Capatos a fost înlocuit la pupitrul său de un personaj cu totul inedit! Se pare că totul a pornit de la un pariu făcut de Dan Capatos și Liviu Vârciu. 

Dan Capatos a fost înlocuit joi, la emisiunea Xtra Night Show. Totul a plecat de la un pariu pe care moderatorul de la Antena 1 l-a făcut cu Liviu Vârciu și care a avut o miză uriașă: o seară la pupitrul emisiunii pe care o moderează Capatos. La finalul anului trecut, Liviu Vârciu i-a lansat o adevărată provocare lui Dan Capatos: acesta, împreună cu unul dintre bunii săi prieteni au spus următorul lucru: dacă prietenul lui Vârciu va termina de vopsit un autoturism până la data de 15 februarie, Capatos trebuie să-i cedeze acestuia pupitrul emisiunii Xtra Night Show, pentru o seară!

Și a fost show de show, căci fix așa s-a și întâmplat! Aseară, prietenul bun al lui Liviu Vârciu a prezentat emisiunea de la Antena 1. Firește, Cătălin Bordea i-a fost alături și totul a ieșit conform planului.

În caz contrar, Capatos primea 1% din încasările filmului lui Liviu Vârciu, iar asta nu e tot, căci toată lumea se alegea cu vopsea gratis pe maşini, toată viaţa.

„Tu îl laşi pe el în locul tău, şi eu îţi dau 1% din încasările filmului. Dacă nu, el ne vopseşte maşinile toată viaţa!”, i-a spus Liviu Vârciu lui Dan Capatos, la finele anului 2019.

Alin, prietenul lui Liviu Vârciu s-a descurcat foarte bine în rolul de moderator și a început emisiunea cu dreptul. „Bună seara, doamnelor şi domnilor. În această seară o să vă prezint emisiunea Xtra Night Show. Avem doi invitaţi de seamă… Haideţi să vă salut pe toţi. Îl salutăm şi pe Bordea care este de aici să mă ajute. Şi pe Vika Jigulina… Avem doi invitaţi de seamă: unul este un fost mare om de televiziune, Dan Capatos. Pe domnul Liviu îl prezentăm ulterior…”a spus acesta, la începutul emisiunii Xtra Night Show.