Surpriză uriașă! Cine e de fapt Narymen Abessi, tunisianca din Arad care a pierdut Golden Buzz-ul în ultima ediție Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 13/04/2020 | 08:43

Narymen Abessi a impresionat juriul de la Românii au talent cu vocea ei, dar și cu prezența de pe scenă. Cu toate că în mediul online oamenii au început să-și dea cu părerea și să spună că aceasta merita pe deplin un Golden Buzz, noi vă spunem de ce nu s-a întâmplat, de fapt, acest lucru, în ciuda talentului incontestabil al tinerei!

Vineri, în cea de-a 10-a ediție Românii au talent, tunisianca Narymen Abessi a impresionat juriul cu vocea și talentul ei. Aceasta a interpretat o melodie din folclorul religios tunisian, iar jurații au rămas fără replică la finalul numărului. Cu toate acestea, Narymen nu a primit niciun Golden Buzz. Vă spunem și de ce!

În total, în emisiunea Românii au talent se acordă 10 Golden Buzz-uri: Câte două pentru fiecare jurat, unul pentru Pavel Bartoș și unul pentru Smiley. Și, din cauza faptului că până la ediția cu numărul 10 s-au acordat deja toate Golden Buzz-urile, talentata tunisiancă nu a mai putut primi niciunul, chiar dacă a fost, de departe, cea mai bună din competiție.

A ajuns din greșeală la Românii au talent

Tunisianca Narymen Abessi a venit în România pentru a studia medicina în Arad, iar de atunci, viața ei s-a schimbat radicală. Atunci când are timp liber, îi place foarte mult să picteze, să scrie și să cânte, dar niciodată nu s-a gândit că poate ajunge la un concurs de talente.

Mai mult, la Românii au talent a ajuns din greșeală, după cum chiar ea a mărturisit, pe pagina ei de Facebook.

„Cu câteva luni în urmă, am avut o discuție cu o prietenă dragă despre ființele umane și limitele pe care le creează pentru ele, despre frică și dependența de zona de confort. I-am zis că de ziua mea de naștere îmi doresc să mă aducă viața într-o experiență nouă și dacă mi se va oferi chiar și o provocare, o voi accepta. Prietena mea mi-a zis că trebuie să-mi respect cuvântul, așa că a trimis un videoclip cu mine, în timp ce cânt, la castingul emisiunii și a doua zi m-am trezit că îmi spune: „Vei fi la Românii au talent”. Adevărul este că m-am speriat puțin, însă nu am vrut să-mi încalc cuvântul. Azi vreau să-i mulțumesc din toată inima pentru că m-a ajutat să trăiesc această frumoasă experiență. Te iubesc, Iulia Dumitru!

De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru că mi-au trimis o mulțime de mesaje care mi-au topit inima. Acum sunt nevoită să depășesc frici și mai mari” a scris tunisianca, pe contul ei de Facebook.