Surpriză uriașă! Ce a văzut un client care s-a plimbat ieri într-un mall din București, redeschis după 3 luni

Publicat: 16/06/2020 | 08:25

Redeschiderea mall-urilor a fost un mare motiv de bucurie pentru toți românii. Imediat după expirarea primei stări de alertă și introducerea altor măsuri de relaxare, iubitorii de shopping au luat cu asalt toate magazinele și s-au putut bucura de numeroase surprize. 

Românii au luat cu asalt mall-urile chiar din prima zi a redeschiderii acestora. Astfel, un client a putut observa, îndeaproape, toate reducerile cu care a fost întâmpinat, în magazinele sale preferate.

NU RATA – MALL-URILE SE REDESCHID ÎNCEPÂND DE AZI! CÂND VOM PUTEA MERGE LA RESTAURANTE

Potrivit informațiilor oferite de stirileprotv.ro,, sute  de români au venit în mall-uri, la cumpărături, mai ales că oferta le-a permis să aibă de unde alege.

Care sunt regulile din mall-uri

Autoritățile au luat măsuri pentru a preveni combaterea noului coronavirus. Un număr limitat de persoane va avea acces în mall-uri.

”Mall-urile au montat scanere la intrare, care iau temperatura. Au transmis informări către chiriași, dar acestea sunt recomandări, nu sunt măsuri legale. Spre exemplu, la fashion au spus să fie liberă o cabină de probă între alte două cabine. Personalul trebuie să fie împărțit pe ture, o zi da, o zi ba. Totul a fost făcut pe repede înainte pentru că nu am avut reglementări. Avem 42 de magazine, iar recomandările centrelor comerciale variază de la unul la altul”, a declarat reprezentantul unei firme care are nu mai puțin 42 de magazine în mall-uri pentru ziarul Libertatea.

CITEȘTE ȘI – REGULILE CARE TREBUIE RESPECTATE ÎN CENTRELE COMERCIALE CE SE REDESCHID PE 15 IUNIE. DOAR UN ANUMIT NUMĂR DE PERSOANE VA AVEA ACCES ÎN MALL-URI

În mall-uri va intra un număr maxim de persoane, mai anunță reprezentanții.

„Au fost centre care au zis ca suprafața pe fiecare client din magazin să fie de 9 metri pătrați. Au mai fost recomandări pentru a da la o parte piesele de mobilier, astfel încât să crească suprafața și deci să fie permis un număr mai mare de clienți. Cei care au intrări separate, precum cafenelele, trebuie să ia temperatura clienților la intrare. În magazine trebuie purtată masca atât de către personal, cât și de către clienți. De asemenea, trebuie igienizare la fiecare două ore, atât a angajaților, cât și a caselor de marcat și a suprafețelor ce pot fi atinse”, au mai spus aceleași surse.