Surpriză uriașă! Andreea Tonciu a semnat cu Kanal D. Cum arată acum, după ce dispăruse complet din lumina reflectoarelor

Publicat: 21/12/2019 | 09:53

Surpriză uriașă în showbiz, în centrul atenției aflându-se Andreea Tonciu, cea care a dispărut, de mai mult timp, din lumina reflectoarelor, Dar vedeta s-a decis să revină ”pe sticlă” și a semnat un contract cu Kanal D.

Fanii Andreei o vor putea urmări în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, alături de alte vedete ale lumii mondene și nu numai: Raluca Tănase, componenta a trupei “Bambi”, Călina Dumitrescu, fotomodel, Maria Ilioiu, actriță și antreprenor, Gina Chirilă, fotomodel, Bianca Rus, cântareață, Theo Rose, cântăreață, Bianca Giurcanu, însoțitor de zbor și influencer și Deea Codrea – blogger. Caracterizându-se, Andreea Tonciu mărturisește că se percepe ca fiind ”soția perfectă” și chiar ”profesionistul perfect”.

„Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare că lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsă învinsă de nimic şi de nimeni”, se caracterizează Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu

S-a lupta cu depresia: ”Mă săturasem de viața aia monotonă!”

Anul trecut, Andreea Tonciu a fost în depresie și își dorea foarte tare să își găsească o ocupație, pentru că nu mai suporta să stea în casă, fără să facă nimic.

„Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.red. – soțului său): , i-am zis. Sincer!”, mărturisea bruneta în urmă cu un an.