Surpriză pentru fanii Survivor România. Elena Ionescu și Emanuel formează un cuplu? „Hai să facem casă. Ești pregătit…”

Publicat: 26/06/2020 | 09:20

Faptul că Emanuel o place pe Elena Ionescu nu mai este o surpriză pentru nimeni, însă surpriză pentru fanii Survivor România au fost declarațiile artistei, extrem de interesante și picante, pe acest subiect. 

Deși s-au întors de ceva timp din Republica Dominicană, Emanuel și Elena Ionescu au continuat să aibă o relație destul de apropiată și în România, iar acesta chiar a vizitat-o acasă, pe artistă. Mai mult, se pare că una dintre provocările lansate de Mario Joy, cunoscută în rândul internauților ca „Am/N-am” i-a făcut pe Elena Ionescu și Emanuel să declare lucruri cel puțin interesante despre legătura dintre ei.

NU RATA – ASIANA PENG ȘI CRISTIAN, IDILĂ LA SURVIVOR ROMÂNIA! CINE I-A DAT DE GOL PE CONCURENȚI: „REGULAMENTUL NU PERMITEA…”

Elena Ionescu și Emanuel, un nou cuplu?

Știm cu toții că Emanuel a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa Elenei Ionescu și chiar a recunoscut că o place.

”Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…”, a povestit Emanuel la WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”

CITEȘTE ȘI – ÎN CE RELAȚII SUNT SONNY FLAME ȘI ELENA IONESCU DUPĂ TERMINARE COMPETIȚIE SURVIVOR ROMÂNIA? AU VORBIT DESCHIS DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EMISIUNE: „AM PREFERAT SĂ STAU LÂNGĂ ELENA…

Nu a trecut mult, iar Elena Ionescu i-a făcut o dezvăluire picantă lui Emanuel, care i-a cam pus pe gânduri pe fanii Survivor România. Artista a spus că Emanuel este pregătit pentru însurătoare și a dat replica așa, cu subînțeles.

Hai să facem casă! Ești pregătit pentru însurătoare, nu mai ai pătrățele, dar ești slim, tocmai bun de ziua cea mare.”, a spus câștigătoarea Survivor România, la adresa lui Emanuel.