Surpriză pe străzile din București! Cu cine s-au întâlnit șoferii și pietonii prin centrul orașului. Imaginile au devenit virale

Publicat: 16/12/2019 | 11:47

Surpriză frumoasă pe străzile din București. Șoferii și pietonii au crezut că nu văd bine când s-au întâlnit cu unul dintre cele mai importante personaje din acestă lună. Unii dintre martori au apucat să imortalizeze momentele și au postat pozele pe rețelele de socializare. Imaginile au devenit rapid virale.

Moș Crăciun, pe o trotinetă electrică prin București

Nu, nu este nicio glumă! Moș Crăciun a fost zărit ieri pe o trotinetă electrică prin centrul Bucureștiului. În absența zăpezii, legendarul bătrânel a făcut senzație pe străzile Capitalei, chiar dacă nu avea la el sacul uriaș încărcat cu daruri. Aflat pe o trotinetă electrică, el i-a salutat pe trecători, le-a zâmbit și chiar a schimbat câteva vorbe cu unii dintre ei.

Una dintre imaginile devenite virale a fost postată în grupul de Facebook București. Oameni, case, povești, alături de mesajul: “Azi l-am întâlnit pe Moș Crăciun. Doar că, din cauza încălzirii globale, nu era pe sanie. Sper să ajungă la timp :)”.

Moș Crăciun se numără printre personalitățile importante de pe mapamond care încearcă să încetinească încălzirea globală. Acest fenomen provoacă victime și pagube chiar și în regiunile nordice, iar liderii lumii caută cele mai bune soluții pentru această situație delicată.

Postarea făcută pe grupul de Facebook București. Oameni, case, povești a strâns numeroase reacții și a fost distribuită de multe ori. “Și eu l-am văzut ???? ”, “Unde e sacul?”, “Cred că după sac se ducea :)” sunt doar trei dintre comentariile pe care le-a strâns postarea pe cea mai mare platformă de social media din lume.