Surpriza pe care Andra și Măruță le-au făcut-o copiilor: ”Am plecat spre răsărit! Abia așteptăm!”

Publicat: 07/05/2021 | 22:04

Andra și Cătălin Măruță le-au pregătit surpriza celor doi copii ai lor, Eva și David. Artista și prezentatorul de la Pro TV și-au asigurat o vacanță de vis la mare, acolo unde, de altfel, se întors cu mare poftă.

Măruță avea să facă anunțul pe Instagram, alături de o fotografie în care apare, cu zâmbetul larg, alături de Andra, în mașină și, probabil, în drum spre litoral. ”Cu dor de mare în suflet și poftă de simțit nisipul cu tălpile goale, am plecat spre răsărit!!! Suntem în formulă completă și abia așteptăm să simțim briza! Oare și valurilor le-a fost dor de noi?”, a scris Cătălin Măruță. (CITEȘTE ȘI: PREZENTAREA DE NOTA 10 A LUI MĂRUȚĂ: ”VREAU SĂ-L CUNOAȘTEȚI MAI BINE!” VIDEO)

Fanii i-au acompaniat imediat. ”Tuturor ne este dor de voi, vacanță plăcută!! Eu doar cu gândul mă pot duce la mare, din păcate sunt iar izolată… Aveți grijă de voi dragilor”, ”Muy buenas vacaciones para ti hermosa y toda tu familia”, ”Iubesc marea, răsăritul și apusul”, au fost câteva dintre reacțiile lor.

Andra și Măruță și-au ținut fanii conectați și de Paște

Andra și Cătălin Măruță nu s-au despărțit de fanii lor de Paște. Ba chiar le-au transmis un emoționant mesaj, pe Instagram. Andra, Cătălin, David și Eva și-au împărțit sarcinile într-un video făcut în grădină. (NU RATA: COPIII LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, AFACERIȘTI DE MICI. CU CE ȘI-AU SURPRINS EVA ȘI DAVID PĂRINȚII)

Măruță avea să dea startul, ”Hristos a Înviat”, iar ceilalți membri ai familiei au răspuns, pe rând, într-un clip care a strâns zeci de simpatii ale admiratorilor celor două vedete. ”Hristos a înviat! De Paște, vă urez să vedeți lumina, în orice direcție ați privi, să simțiți speranță, oricând de greu v-ar fi. În noi stă puterea de a renaște, de a fi mai buni”, avea să scrie Cătălin Măruță, tot pe Instagram.