Surpriză la Pro TV! Va exista sau nu sezonul 3 al serialului Vlad

Publicat: 11/12/2019 | 10:19

Serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, a prins imediat la public, iar cei care au urmărit fiecare episod s-au întrebat, pe bună dreptate, dacă va exista sau nu și sezonul al treilea. 

Pro TV a anunțat că sezonul al treilea al serialului ”Vlad” va fi difuzat în toamna anului viitor, iar Andrei Aradits a ținut să precizeze că un nou sezon – practic, ”lungirea” serialului – nu înseamnă, neapărat, o decizie greșită.  ”Am auzit prin comentariile de pe Facebook pe mulți zicând că lungirea serialului va fi proastă. Nu se compară cu Prison Break, unde a fost o grevă a scenariștilor. Faptul că ceva e mai lung, nu înseamnă că e neapărat mai prost”, a spus actorul Andrei Aradits.

Existaseră unele discuții referitoare și la sezonul al doilea al serialului, dar regizorul a lămurit, la momentul respectiv, misterul. „Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, un sezon foarte dinamic și periculos, dar și cu elemente de romantism. Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când își dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el inițial, că implică și alte obiective. Vrea să afle adevărul și face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulți. În toamnă, vom urmări întreaga poveste și toate planurile răzbunării”, a declarat regizorul serialului, Jesus del Cerro.

Anghel Damian: ”Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea”

Prezent “Globurile de Cristal”, de unde a ridicat Premiul pentru Stil Masculin al lui Adrian Nartea, care filmează în Turcia pentru sezonul 3 al serialului “Vlad”, Anghel Damian a vorbit cu multă emoție în glas despre partenera lui de viață. El abia așteaptă ca iubita lui, fermecătoarea Lia Bugnar, să se întoarcă în țară și să își reia astfel planurile comune. În timpul declarațiilor, scenaristul filmului-fenomen de la Pro TV a vorbit și despre planurile pe care le are în carieră.

“Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei, iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început, eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, a dezvăluit actorul care este şi scenarist al serialului de la Pro TV pentru click.ro.