Surpriza emoționantă pe care i-a făcut-o Maia lui Teo Trandafir, de ziua de naștere: “Prietena și mama mea…”

Publicat: 03/06/2020 | 12:32

Ieri, 2 iunie, Teo Trandafir a sărbătorit 52 de ani de viață și a fost răsfățată cu urări și surprize din partea tuturor oamenilor care o îndrăgesc. Fiica acesteia, Maia, fetița pe care prezentatoarea a adoptat-o pe când era doar un bebeluș, i-a făcut o urare specială mamei sale, pe care o consideră cea mai bună prietenă a ei.

Teo și Maia Tradafir au o relație specială și unică, încă de când tânăra era doar un copilaș. Au  fost tot timpul unite, iar celebra prezentatoare a știut cum să-și țină fiica aproape, ca pe o bună prietenă.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăguşanu duce războiul cu Daria Radionova la un alt nivel! Mesajul halucinant, după ce a fost părăsită de Alex Bodi: „Scroafă cu…”

Legătura lor unită este vizibilă cu ochiul liber, iar nimeni nu o poate spinteca vreodată. Adolescenta de 16 ani i-a lăsat un mesaj extreme de emoționant mamei sale pe contul personal de socializare cu ocazia aniversării sale.

”La mulți ani, prietena și mama mea! Sper ca fiecare zi sa îți fie la fel de luminata ca zâmbetul. Te iubesc❤️????”, a scris Maia Trandafir în dreptul unei fotografii cu mama ei.

CITEȘTE ȘI: Ramona Bădescu, gest uimitor pentru bona bebelușului ei în plină epidemie de coronavirus: “Am trăit un moment dramatic”. Se află în Italia împreună cu soțul ei

CITEȘTE ȘI: Bombă în showbiz! Lidia Buble i-a dat papucii lui Răzvan Simion după ce l-a prins pe “matinalul” de la Antena 1 cu alta?!

Cele mai bune prietene pe viață

“Noi avem o regulă nescrisă: niciodată eu nu îi spun ei „Nu ai voie” şi niciodată ea mie „Nu vreau”. Ne-am crescut şi ne-am educat una pe cealaltă, în aşa fel încât să ştim să ne punem problema”, mărturisea Teo Trandafir într-un interviu pentru Libertatea.