Surpriză de proporții pentru fanii Puterea Dragostei! Doi foști concurenți și-au găsit drumul unul spre altul

Publicat: 11/05/2021 | 17:06

Un nou cuplu s-a format. Fanii Puterea Dragostei au fost luați prin surprindere. Doi foști concurenți ai emisiunii și-au găsit drumul unul spre altul, iar acum formează un cuplu. Este vorba despre Rareș Baliban și Seya.

Cei doi și-au surprins urmăritorii din mediul online atunci când și-au oficializat relația, mai ales că nimeni nu se aștepta la așa ceva. În ultimul timp, Rareș Baliban și Seya s-au afișat tot mai mult împreună, însă fanii au crezut că este vorba despre o prietenie apropriată, însă s-a dovedit mai mult de atât. (CITEȘTE ȘI: IMAGINILE CARE DOVEDESC RELAȚIA DINTRE „BUNĂCIUNEA” DE LA “PUTEREA DRAGOSTEI” ȘI AFACERISTUL PE CARE L-AR “TERORIZA”)

Se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase între cei doi, mai ales că tânărul a dus-o pe Seya la Oradea acolo unde a cunoscut-o pe mama acestuia. Deși nimeni nu se aștepta relația pare înfloritoare, iar internauții au fost bucuroși că Rareș Baliban și Seya și-au acordat o șansă.

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei s-au cuplat

Relația celor doi este o reală surpriză mai ales pentru faptul că tot timpul cât Rareș Baliban s-a aflat în casa Puterea Dragostei a încercat să câștige inima altei fete. Acesta avea sentimente pentru Mariana și a luptat luni bune pentru a o cuceri.

Însă Mariana nu a avut ochi pentru el și a decis să de o șansă relației cu Cristian Comănici. Chiar și după ce a părăsit competiția, Rareș a regretat că nu a putut să o câștige pe Mariana. Însă se pare că acum și-a găsit fericirea alături de Seya și toată lumea speră ca relația lor să dureze.

(VEZI ȘI: BOGDAN MOCANU, IMAGINI DIN INTIMITATE. CUM ÎL RĂSFAȚĂ IUBITA PE FOSTUL CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI)

 

Sursa foto: Instagram