Surpriză de proporții! Gigi Becali a făcut testul pentru coronavirus: de două ori!

Publicat: 20/04/2020 | 07:46

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut testul pentru depistarea virusului ucigaș COVID-19. Ba chiar de două ori, pentru a fi sigur.

Rezultatul a fost, de fiecare dată, negativ. De asemenea, întreaga familie a lui Gigi Becali a fost testată. (CITEȘTE ȘI: ÎNTÂLNIRE SURPRINZĂTOARE ÎNTRE NASRIN AMERI ȘI GIGI BECALI ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE: „LA UN MOMENT DAT…”)

„Da, am fost testat. Toată familia a fost testată. Este bine toată lumea. Am făcut testul de două ori. La mine nu are cum să fie că eu merg în fiecare zi la Liturghie. Nu se apropie virusul. Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva? Hristos este în mine”, a spus Becali.

Gigi Becali, în război cu autoritățile din cauza bisericii

Gigi Becali a comentat deciziile luate de Iohannis și Vela înainte de Paște. ”Vreau să știți că eu mă duc zilnic la biserică pentru sunt în corul bisericii și nu se poate fără mine acolo. Masa de Paște o să o iau în familie și nu o să mă duc nicăieri. Eu stiu că situația în România este grea, dar trebuie să ne gândim la toți oamenii care au credință în Dumnezeu. (NU RATA: VEȘTI TULBURĂTOARE DIN STATELE UNITE: BILANȚ NEGRU AL MORȚILOR DE COVID-19!)

Îl felicit pe Marcel Vela pentru faptul că s-a gândit la toți credincioșii, dar nu știu dacă o să reziste în disputa cu Iohannis până la final și cred că o să dea înapoi. Însă pe mine nu poate să mă oprească nimeni să stau în casă și o să mă duc la biserică”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali se bagă în politică, dar are o singură condiție

Recent, Gigi Becali, aflat la volanul bolidului său Mercedes, era oprit de jurnaliști și întrebat de politică. Finanțatorul FCSB avea să spună că el nu va mai intra în politică, așa cum a făcut-o cu ani în urmă și, pentru că a avut vorba ”veninoasă”, s-a trezit după gratii. ”Nu mai vreau să spun ce a fost. Eu nu port pică celor care m-au băgat la închisoare. Gata, s-a terminat, ce a fost, a fost. Eu nu mai intru în politică, dar doar dacă se va face un partid din oameni cu minte, deștepți, care să poată să facă ceva pentru țara asta. Că de asta e nevoie.

COVID-19 AR AFECTA ÎN PRIMĂ FAZĂ SÂNGELE, DUPĂ CARE DISTRUGE ȘI ORGANELE DIN CORP

Cred că în țara noastră doar SRI, SIE … Doar instituțiile astea mai pot face ceva acum. Că politicienii…. Doar alea, pentru că acolo sunt oameni capabili. Ei, cu asta aș fi de acord, să fiu șeful unui astfel de partid format din astfel de oameni”, a dezvăluit Gigi Becali.