Surpriză de proporții! Cum a ajuns Bogdan Anicescu, interpretul pentru surzi din conferințele MAI, în vlogurile lui Selly. VIDEO

Publicat: 03/04/2020 | 07:37

În speranța că va aduna și mai mulți fani, Andrei Șelaru, alias Selly, a apelat la Bogdan Anicescu, interpretul pentru surzi la conferințele MAI. O adevărată surpriză de proporții. Astfel, cel din urmă a apărut într-un vlog al fondatorului proiectului 5GANG.

VEZI AICI: CINE E DE FAPT BOGDAN ANICESCU, INTERPRETUL PENTRU SURDO-MUȚI AI CONFERINȚELOR MAI. LUCREAZĂ LA KANAL D ȘI…

În timp ce Selly solicită atenția și aprecierea celor din mediul on-line, Bogdan Anicescu traduce ce spune cunoscutul vlogger. La final, Andrei Șelaru îi mulțumește interpretului și îi promite că va păstra filmarea mult timp de acum înainte.

Deoarece acest vlog este aproape ‘fumat’, v-aș ruga să dați un ‘boom’ butonului de like, să dați un share pe story pentru că mă ajută foarte mult. Dacă încă nu ați făcut-o, o să vă abonați. Eu m-am dus, pa pa! Mulțumesc tare mult, Bogda, o să păstrez această înregistrare, este genială!”, a spus Selly într-o filmare postată pe Instagram.

NU RATA: SELLY S-A ÎNȚELES CU PRO TV-UL! I S-A PROPUS SĂ PREZINTE UN MEGA-SHOW ALĂTURI DE ANDI MOISESCU + MULTE ALTE DETALII DESPRE CEA MAI NOUĂ EMISIUNE

Cum a făcut Selly o căruță de bani

Peste două milioane de abonați pe YouTube are Selly, iar de aici i-ar veni, lunar, circa 10.000 de dolari. Nu e totul! În emisiunea ”Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar, a făcut dezvăluirile. „În principiu, sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly.