Surpriză de proporții! A comandat mâncare, însă ce a primit a lăsat-o fără cuvinte. „Patru stropi de ketchup”

Publicat: 14/04/2021 | 12:44

Un băiețel din Scoția a fost tare supărat atunci când și-a primit comanda. Își dorea un Happy Meal de la McDonald’s perfect, însă s-a ales cu o felie de cașcaval și câțiva stropi de ketchup. Cum s-a putut întâmpla asta.

Nicola Doherty, mama băiețelului, a spus toată povestea pe rețelele de socializare. Se pare că aceasta a comandat mâncare de la McDonald’s pentru toată familia, însă aduci când comanda a ajuns acasă a avut parte de o mare surpriză. Fiul ei a optat pentru un Happy Meal, așa cum face de obicei. Iar pentru ca hamburger-ul să fie pe placul lui și-a dorit să scoată din compoziție ceapa, salata și muștarul.

Comanda a fost plasată cu succes, iar toate au fost bune și frumoase până când livratorul a ajuns la ușă. Când s-a așezat la masă și a vurt să mănânce, băiețelul de șapte ani a rămas fără cuvinte. În loc de hamburger-ul lui preferat a primit doar o felie de cașcaval și câteva picături de ketchup.

„Fiului meu îi place hamburger-ul doar cu brânza și ketchup, așa că de fiecare dată când comand cer să fie înlăturate ceapa, muștarul și salata verde, lăsând brânza și ketchupul bifate. Comandăm acest lucru tot timpul, fie online sau în restaurant.”, a spus Nicola Doherty

Surpriză în farfurie

Deși a comandat ce comandă mereu, de această dată a avut parte de o surpriză. Cei de la McDonald’s au încurcat lucrurile și au scos din preparat atât carnea, cât și chifla, lăsându-l pe cel mic doar cu o felie de cașcaval și câțiva stropi de ketchup.

Ce i-a revoltat și mai mult pe părinții băiețelului a fost că reprezentanții magazinului nu au făcut nimic pentru a repara greșeala.

„Când am sunat la sucursală, managerul a spus că a luat chiar el comanda și i-a cerut celui de la Uber să o spune să vadă dacă nu este cumva o greșeală. În realitate, nimeni nu a sunat pentru a întreba ceva. I-am cerut să trimită un alt Happy Meal pentru fiul meu, dar a spus că nu poate să facă acest lucru”, a mai spus Nicola Doherty.