Surpriză! Cine este Florin Muntean, bărbatul care și-a prins soția cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel din Cluj

Publicat: 29/04/2020 | 22:55

Un filmuleț a făcut ravagii pe internet. Imaginile făcute publice astăzi au scos la iveală aventura dintre  fostul internațional Ciprian Marica și Ana Muntean, o femei căsătorită și cu doi copii. Filmarea a fost realizată chiar de soțul înșelat.

Cel care i-a prins pe ce doi în fapt este chiar soțul Anei, Florin Munteanu. Bărbatul înșelat, în vârstă de 33 de ani este fost baschetbalist la Gaz Metan Mediaș și la U Cluj. Se pare chiar că Florin și Marica erau vecini și prieteni. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT EX-VÂRFUL NAȚIONALEI DUPĂ CE A APĂRUT POVESTEA „MARCAJULUI” SĂU LA NORA FOSTULUI ȘEF TRANSGAZ. “SUNAȚI-MĂ PESTE 10 MINUTE” + “ABONATUL ARE TELEFONUL ÎNCHIS”)

Soțul Anei este fiul lui Florin Muntean, fost șef TransGaz și era bun prieten cu fostul fotbalist. Mai mult el și Ana au fost invitați, în 2018, la botezul celui de-al doilea copil al lui Marica, Ethan Ioan. (VEZI ȘI: CINE ESTE, DE FAPT, ANA MUNTEAN, SOȚIA PRINSĂ DE SOȚ CU CIPRIAN MARICA ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CLUJ)

Florin Munteanu și-a prins soția înșelându-l cu Marica vara trecută, dar a ales să dea uitării episodul și să nu divorțeze. Acesta a decis să mai dea o șansă relației de dragul celor doi băieți pe care îi au împreună.

Soțul înșelat suspecta de ceva timp că lucrurile nu sunt în regulă, deși inițial nu a crezut că Ana poate să facă așa ceva, bărbatul s-a convins sigur atunci când a găsit-o pe această într-o cameră de hotel cu Marica. Chiar dacă a fost revoltat și rănit la acea vreme, Florin Munteanu a ținut totul ascuns și a decis să încerce să salveze mariajul alături de Ana, care a primit o a doua șansă.