Surpriză! Cine e de fapt Sara Ardeleanu, fetița „adoptată” de Adrian Enache, care a luat Golden Buzz de la Mihai Petre la Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 23/03/2020 | 08:44

Micuța Sara Ardeleanu l-a determinat pe Mihai Petre să apese butonul Golden Buzz la ”Românii au Talent”, apariția sa fiind o adevărată încântare. Juratul a declarat că acesta a fost unul dintre cele mai bune momente pe care le-a văzut, iar ”recompensa” a fost direct proporțională cu talentul incontestabil al fetiței de numai 10 ani. 

“Am 10 ani, sunt născută pe 10 martie şi suntem în sezonul 10”, a spus Sara Ardeleanu, zâmbitoare, înainte să pășească pe scenă.

“Sara, tu ai 10 ani? Esti un 10 perfect, iar sezonul acesta, eşti minunea mea. Românii au talent e despre performanţa care îţi transmite emoţie, e despre uimire, neaşteptat, despre adevăr. Emoţia vine la pavhet cu adevărul. A fost unul dintre cele mai bune momente de dans pe care le-am văzut vreodată la 10 ani, într un 10 perfect”, a spus juratul Mihai Petre, încântat de tot ceea ce a văzut pe scenă.

(CITEȘTE ȘI: CUM SE DAU, DE FAPT, GOLDEN BUZZ-URILE LA ROMÂNII AU TALENT. UN FOST OPERATOR DE LA PRO TV, ACTUALMENTE LA IUMOR DE LA ANTENA 1, A SPUS ADEVĂRUL)

”De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans”

„Mă uitam la televizor la Românii au talent şi am văzut o balerină care a dansat foarte frumos. Am vrut şi eu să încerc. De la 6 ani le am zis părinţilor că vreau să fac dans. Iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult, chiar şi 6 ore pe zi. O fac cu drag şi nimeni nu îmi poate lua dansul”, a mai spus Sara Ardeleanu, în aplauzele publicului și ale juraților. Mama Sarei este inspector Resurse Umane, dar a făcut și ea dans atunci când era mică. Tatăl Sarei Ardeleanu este antrenor de înot.

”Am fost la concursuri naționale și internaționale de dans și în cel mai frumos musical din toate timpurile, numit My Fair lady din România, în care joc în prezent rolul micuței florărese din Covent Garden alături de cei mai iubiți artiști, muzicieni și dansatori. Am obținut titlul de campioană mondială la dans contemporan la categoria mea de vârstă”, mai spune Sara Ardeleanu.