Surpriză! Cine e, de fapt, bărbatul care a venit deghizat în Carla’s Dreams azi-noapte, la Românii au Talent. E foarte cunoscut!

Publicat: 28/03/2020 | 10:23

Jurații, spectatorii și telespectatorii showului ”Românii au Talent” au fost luați prin surprindere, aseară, după ce pe scenă a urcat un toboșar al cărui chip nu a putut fi văzut.  Deghizat în Carla`s Dream, acesta a avut un număr de excepție, fiind aplaudat la scenă deschisă.

Dar firește că toți cei prezenți s-au întrebat cine este misteriosul personaj care și-a demonstrat talentul incontestabil pe scena ”Românii au Talent”. Ei bine, este Petru Moiseev, fiind chiar… toboșarul trupei Carla`s Dream.

”După cum are tobele aranjate e un super toboșar. Ar trebui să fie năprasnic”, a presupus Andi Moisescu înainte ca Petru Moiseev să își înceapă numărul. ”De unde ai venit?”, l-a întrebat Smiley pe toboșar. ”Din Chișinău”, a răspuns acesta. ”Aaaa, e Carla`s Dream”, a intervenit Pavel Bartoș. ”Nu e, mă”, a considerat Smiley, apoi el și Pavel i-au urat succes și ”baftă multă” toboșarului. Iar acesta nu a dezamăgit pe nimeni cu numărul său. ”Puțin încearcă să ne ia și ochii”, a fost de părere Andi oMoisescu, înainte de începerea numărului, adresându-se celorlalți jurați.

(CITEȘTE ȘI: SARA ARDELEANU A ÎNCĂLCAT REGULILE PRO TV ȘI POATE FI DESCALIFICATĂ DE LA ROMÂNII AU TALENT, DEȘI A PRIMIT GOLDEN BUZZ. CE A POSTAT CU 7 SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE DE A FI DIFUZAT SHOW-UL)

După ce s-a ridicat de la tobe, Petru Moiseev a primit aplauze la scenă deschisă din partea tuturor. ”Mă cheamă Petruț, vin din Chișinău. Fac asta de la 9 ani, iar acum sunt lector academic în Chișinău. Mă simt ca la examen”, a spus toboșarul. Și, firește, a primit patru de ”Da” din partea juraților. ”Poate era vreun cunoscut, de-aia și-a pus și masca, cel mai șmecher tobar pe catre l-am avut noi pe-aici”, a concluzionat Andi Moisescu.

(VEZI ȘI AICI: CE SURPRIZĂ! CINE SUNT DE FAPT CEI DOI COMPONENȚI AI DUO MAINTENANT, CARE AU LUAT GOLDEN BUZZ AZI-NOAPTE DE LA MIHAI PETRE, LA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV)