Surpriză! Care angajat are cel mai mare salariu într-un magazin Lidl. Câți lei primește în fiecare lună

Publicat: 20/01/2020 | 09:17

Compania Lidl face tot posibilul pentru ca angajații săi să fie mulțumiți din punct de vedere salarial, iar curiozitatea este de înțeles atunci când apare în discuție un astfel de subiect ”fierbinte”. Care angajat are cel mai mare salariu? Și care este salariul respectiv?

Spre exemplu, un angajat IT din magazinele Lidl are un salariu lunar de aproximativ 4500 de lei. Dar trebuie să aibă o experiență minimă de 6 ani în domeniu, potrivit undelucrăm.ro. Există compensații și beneficii de care se bucură angajații, iar anul 2019 – potrivit informațiilor apărute în mediul online – a adus și o creștere a veniturilor tuturor angajaților.

De la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit de Lidl are o medie lunară de 3.500 lei, adică 2.180 de lei net.  Din luna martie a anului trecut, nici un angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 3.500 de lei brut (2.180 de lei net). Această sumă include salariul și tichete de masă, bonusuri anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri. Sunt adăugate și alte sporuri, în funcție de specificul activității.