Surpriză! Antonia are concert în plină pandemie: „Ne vedem pe 18 aprilie”

Publicat: 17/04/2020 | 11:48

Din cauza crizei coronavirusului și a măsurilor restrictive impuse de o astfel de situație medicală fără precedent, vedetele din România și din întreaga lume trebuie să se adapteze noilor reguli. Concertele au fost, bineînțeles, anulate, fiindcă distanțarea socială nu mai poate permite astfel de interacțiuni artistice, însă există – iată – și alte modalități prin care artiștii sunt alături de fanii lor și ”întrețin” atmosfera.

Senzuala Antonia a postat pe pagina sa de socializare un anunț suprinzător. Mulți dintre admiratori, într-o primă fază, au crezut că glumește, numai că Antonia i-a invitat, pe data de 18 aprilie, pe… TikTok, atunci când va fi LIVE de la ora 21.00.

”Ne vedem pe 18 aprilie la InDaHouse Festival live pe TikTok. Impreuna facem o fapta buna si donam catre Asociatia ZI de BINE SMS la 8862 cu textul SUS”, a fost mesajul postat în mediul online de Antonia.

Antonia, la Gândul LIVE

În timpul emisiunii Gândul LIVE, Antonia Și Alex Velea au mărturisit că se bucură la maximum de timpul petrecut împreună, în izolarea impusă de măsurile restrictive: se joacă alături de cei mici, gătesc și mănâncă sănătos și fac mult sport. Firește, le este dor să urce pe scenă sau să se întâlnească cu prietenii apropiați, dar își doresc să păstreze distanța socială atât pentru binele lor, cât și pentru al celor din jur.

Alex Velea: Ne bucurăm de perioada asta, fiindcă petrecem timp împreună!

Antonia: Să știi că eu mi-am dorit foarte mult să petrecem timp împreună, pentru că, de la o vreme eram foarte ocupați și, pentru noi este ceva.. e ideal!

Iar iubitul Antoniei a continuat: Profităm de această perioadă, știm că e o perioadă grea pentru toată lumea. Dar, din punctul ăsta de vedere, suntem fericiți că măcar suntem împreună și avem timp să ne bucurăm unii de ceilalți.

(VEZI ȘI AICI: ANTONIA ÎMPLINEȘTE, DUMINICĂ, 31 DE ANI! ALEX VELEA, MESAJ EMOȚIONANT PE INSTAGRAM: “PÂNĂ LA MOARTE ȘI ÎNAPOI!”)