Surorile Kardashian ale Libanului au ajuns în sfârșit acasă! Vor sta 14 zile izolate de restul familiei

Publicat: 07/04/2020 | 19:35

Alice și Nadine Abdel Aziz, zise și surorile Kardashian, s-au întors recent din Nigeria, însă fetele trebuie să stea izolate 14 zile, deși locuiesc foarte aproape de părinții și celelalte surori ale lor.

Farah, Alice și Nadine se află în acest moment în izolare pe fondul pandemiei de coronavirus. Cele trei au intrat în legătură directă în emisiunea La Măruță, acolo unde au vorbit despre situația din Liban, dar și despre  cum fac acestea față epidemiei de coronavirus.

Nadine, Alice, Farah și Diana Abdel Aziz s-au născut în Liban, însă au origini românești. Mama lor este româncă, din Craiova, orașul în care fetele și-au petrecut vacanțele în copilărie. Mama celor patru vedete din Liban a vorbit despre cum este situația în acest moment în țara orientală.

CITEȘTE ȘI: George Burcea, mesaj dur pentru Poliția Română: ”Sunteți la fel de murdari ca…”

”Și aici este cu amenzi pe stradă, să sperăm că o să treacă. Au venit fetele, sunt liniștite. ”, a spus mama fetelor.

Alice și Nadine au ajuns recent din Nigeria, înapoi acasă în Liban, însă trebuie să stea 14 zile izolate de restul familiei.

”Am fost 144 de pasageri. Am ajuns în Liban pe la ora 10, apoi ne-au dus la un hotel. Acum suntem la mine acasă.

Când am ajuns la aeroportul din Beirut au fost foarte profesioniști oamenii, ne-au făcut testul, că așa e regula. De asta ne-au trimis apoi în hotel, până iese rezultatul. Dacă rezultatul iese negativ putem să ne ducem acasă, daă e pozitiv  ne duc la spital sau în centru. ”, a povestit Alice.

Surorile Abdel Aziz și mama acestora.

CITEȘTE ȘI:  Fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami, fac orice ca să fugă de plictiseală! Cum se distrează acestea în autoizolare. VIDEO

Alice nu și-a văzut nici măcar soțul

Regulile stricte din Liban nu au lăsat-o nici măcar să-și vadă soțul câteva secunde.

”Sper să ne întoarcem la zilele dinainte, să ieșim afară. Chiar este foarte greu. ”, a mai spus Alice.

Alice și soțul acesteia.