Supermarketurile și mallurile au fost pline astăzi! Clienții s-au călcat în picioare, în lupta pentru cumpărături

Publicat: 24/12/2020 | 19:18

Pe ultima sută de metri, românii s-au călcat în picioare azi în supermarketuri și mall-uri. Fiecare a pornit în căutarea cadoului perfect și nimeni nu a mai ținut cont de pandemie. 

Mall-urile și supermarketurile au fost pline astăzi! Toți românii au ieșit la cumpărături, pentru a lua cele necesare pentru Crăciun, dar și pentru a găsi cadourile potrivite.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, sute de românii au dat buzna în magazine astăzi și nu s-a mai ținut cont de pandemie, dacă stăm să ne gândim la magazinele pline și la toate celelalte aspecte. A fost ca o zi normală, care s-a desfășurat după regulile de dinainte de apariția coronavirusului. Diferența? Masca de protecție, care a fost obligatorie pentru toată lumea.

Ce au cumpărat românii, de Sărbători

Clientă: „Mi-am cumpărat o geacă de iarnă pe care mi-o doream de foarte mult timp. Inițial voiam să aștep reducerile de sezon, dar m-am gândit că poate nu o mai găsesc. Așa că am zis că dacă este Crăciunul să-mi fac un cadou.”

”Vânzările pentru jocuri video au crescut foarte mult în ultima perioadă. Fiind pandemie, oamenii stau mai mult în casă și au găsit un mod de a se distra. De asemenea, consolele sunt foarte bine vândute, dar și produsele de îngrijire personală, cum ar fi: trimmer-ul(mașină de bărbierit) și aparatele de epilat, care pot fi cadouri ideale de Sărbători. Televizoarele, sistemele audio și soundbar-urile s-au vândut și ele destul de bine”, a declarat Tudor, managerul unui magazin de electrocasnice, pentru sursa citată.

Sursă foto: impact.ro.