SUPERIUBIT ȘI RESPECTAT ÎN ROMÂNIA! PARIEZI PE ZENGA DISEARĂ ÎN SPAL-CAGLIARI?

Publicat: 23/06/2020 | 17:56

Legat sufletește de România prin iubirea pentru soția lui Raluca și cei doi frumoși copii pe care îi au împreună, Spiderman Zenga ține la fotbalul românesc și pentru că aici și-a câștigat respectul ca antrenor. Acum, el s-a întors din nou într-un campionat de top și poți să-l susții în meciurile pe care le are în Serie A Cagliari, echipa preluată el. Toate meciurile sunt în direct pe site-ul și aplicația Superbet și poți paria pe ele la cote mărite. Să te bucuri de noua aventură a unui italiano vero în campionatul cel mai tacticizat din lume. Deschide cont la Superbet.ro și pariază pe meciurile care te interesează.

PLAYBOY CARE A DEMONSTRAT CĂ E SUPERVALOROS PROFESIONAL

Obișnuit cu luxul dar și cu munca grea pentru obținerea performanțelor, fostul portar legendar a împlinit în pandemie 60 de ani. Evident că nu-i arată și se menține tânăr în spirit. Un italiano vero care confirmă așteptările. Dar știm cu toții că Zenga a depășit statutul de playboy și e un antrenor capabil să facă suporterii dar și pariorii fericiți! Ca jucător a apărat poarta Squadrei Azzurra în legendarele Notti Magiche ale Mondialului din Italia 1990 și a fost numărul 1 în poarta lui Inter în peste 300 de meciuri! Ca antrenor a ajuns acum la 20 de echipe în palmares, trofee poate nu impresionante, dar muncite și luate cu mare luptă, în campionate nu de prim plan, dar știți cât de mari sunt orgoliile și cât de intensă e lupta în orice campionat! Vezi cele mai bune cote pe meciul Spal-Cagliari și pune SuperBilete

MOMENT DE CUMPĂNĂ ÎN 2005

Demis de către finanțatorul Stelei cu trei etape înaintea finalului de sezon, Zenga s-a simțit lucrat. Chiar de cineva din Generația de Aur. A mărturisit totul în cartea autobiografică, “Antrenor. Cele 20 de reguli ale mele (în fotbal și în viață)”. Nu mergem pe firul intrigilor ci punctăm momentul de suflet. În același an, el s-a căsătorit cu Raluca Rebedea, cea care îi este și azi alături. Jumătatea care l-a echilibrat. În anii care au urmat, Zenga a devenit primul antrenor trecut pe la Steaua și Dinamo care a ajuns în Premier League și a reușit inclusiv să-și îndeplinească visul de a antrena în Italia. Desigur, n-a prins încă un titan, precum Inter (formația care l-a consacrat în cariera de fotbalist), AC Milan, Juve, Lazio sau AS Roma, dar știe și cred că o știm că va veni și acel moment.

ZENGA ARE STATUIE ȘI E “SIR” DE ITALIA!

Da. În muzeul de la San Siro (Giuseppe Meazza), între gloriile nerazzurrilor și rossonerrilor care sunt portretizate prin statui în mărime naturală se află și Zenga. Cumva, ne mândrim și noi românii cu el. A fost vehiculat și pentru a prelua postul de selecționer al echipei noastre reprezentative și a ajuns cu Steaua până în Sferturi, dar și-a câștigat și respectul și susținerea fanilor lui Dinamo. Mai mult, el este și Cavaler al Republicii Italia. Instalează aplicația folosită de peste 1.000.000 de pariori Români și vezi meciurile lui Zenga

PARIEM PE ZENGA AZI?

Pentru a fi pe bancă la primul meci al lui Cagliari, Zenga a trebuit să aștepte peste 100 de zile. A semnat, a venit superbucuros și cu superidei, dar COVID-19 i-a faultat startul. Pentur a fi totul și mai complicat, primele două meciuri care i-au fost date sunt deplasări. A fost învins de Verona cu 2-1 sâmbătă, și la doar 3 zile după, trebuie să joace iar “afară”, la Spal echipă disperată. Statistica ține cu Cagliari, dar gazdele sunt obligate să câștige toate punctele pe teren propriu, măcar în meciurile cu echipele din jumătatea inferioară a clasmentului. Iar Cagliari e una dintre aceste echipe. Totuși, Zenga trebuie să fie atent. Un al doilea eșec consecutiv îl poate afunda în clasament. Mai ales că formația pe care a preluat-o a ajuns la 13 meciuri fără victorie în toate competițiile! E timpul să se rupă acest ghinion!

3- 5-2 SISTEMUL PE CARE VA MIZA ȘI DISEARĂ CONTRA LUI SPAL

Se pare că Zenga nu va schimba tactic nimic față de primul său meci la Cagliari. Merge la Spal fără suspendatul Cigarini și fără starul Nainggolan este accidentat și va mai lipsi încă 10 zile. Îi mai are în infirmerie pe Farago, Oliva și Pavotelli, dar poate alinia un prim 11 care să facă profitabil pariul pe 2 (victorie echipă oaspete) în Spal Cagliari: Cragno în poartă, o linie de 3 Cacciatore, Walukiewicz, Pisacane, apoi Nanez, Ioniță, Birsa, Rog, Pellegrini, în atac, Joao Pedro și fiul lui El Cholo Simeone, Giovanni Simeone. Între titularii probabil și basarabeanul Ioniță.

Intră în joc după pauza luată de SuperCampionate și marchează pariuri câștigătoare la Superbet.ro și în agențiile Superbet!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER