SuperDistracția verii continuă cu cele mai tari jocuri din oferta Casino! Care e favoritul tău?

Publicat: 11/08/2020 | 17:06

Transformă sezonul estival în sezonul SuperCâștigurilor cu cele mai tari jocuri lansate vara aceasta! Pasiunile nu iau niciodată pauză, iar oferta Superbet ține întodeauna pasul cu dorințele tale. Utilul și distracția nu s-au îmbinat niciodată mai bine, iar noile jocuri îți pot oferi una dintre cele mai frumoase experiențe ale carierei tale de parior. Vezi ce surprize ți-am pregătit și lasă-i pe toți cu gura căscată, după doar prima mână. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și transformă sutele în milioane! 

Street Figher 2, alegerea luptătorilor!

Poate pare greu de crezut, dar și noi, pariorii, suntem niște luptători, motiv pentru care zilnic studiem oferta și ne dedicăm pasiunii noastre, aparatele. Stree Fighter 2 iese din rutina jocurilor clasice. Un joc în care sloturile și luptele se îmbină, rezultând câștiguri spectaculoase. Blanka, Chun Li sau Ryu sunt doar câțiva din eroii care te pot transforma în regele luptelor de stradă. Grafica jocurilor din anii ’90 e îmbinată perfect cu acțiunea specifică filmelor cu Van Damme, Sylvester Stallone sau Chuck Norris. Bărbații cu personalitate puternică apreciază mixul ideal de acțiune și câștiguri, iar Street Fighter 2 e alegerea perfectă pentru un parior dinamic, dornic de adrenalină. Vezi aici oferta Superbet de jocuri și alege-l pe cel mai bun pentru tine!

Istoria face parte din pasiunile tale?

Ascensiunea Imperiului Roman a fost și va fi una dintre cele mai interesante lecții de istorie, însă astăzi ne interesează mai mult ascensiunea ta în viața de parior. Dacă Augustus, Caesar sau Dioclețian te-au inspirat de-a lungul vieții și simți că-ți pot aduce norocul, atunci Roma: Caesar’s Glory e cel mai potrivit joc pentru tine! Ai la dispoziíe 64 de linii plătitoare, gata să-ți ofere premiul cel mare și șansa de a primi free spins în urma unei mâini norocoase. Întoarce-te în urmă cu 2 milenii, perioadă în care marile bogății se ascundeau la Roma și cucerește comorile meritate! Fii chiar tu marele general al armatei și condu-ți ostașii pe drumul marilor câștiguri!

Arde soarele, ard și sloturile după un câștigător!

Ești un jucător de modă veche? Atunci un clasic old school cu fructe poate fi o SuperVariantă pentru tine. Super Burning Wins, lovești linia de lămâi, struguri sau portocale și aștepți profitul să-ți intre direct în cont. Ai 5 linii plătitoare la dispoziție și șansa cea mare de a câștiga Big Win-ul jocului ( 750 X mâna jucată). O mână câștigătoare ar putea însemna o adevărata avere, dacă și miza e pe măsură. Ce mai aștepți? Intră acum pe site sau în aplicație și încearcă-ți norocul cu cel mai noi jocuri din ofertă!  

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Citește și...