Superbet, în top 30 cele mai mari companii de gaming din lume! A urcat 17 poziții în comparație cu rezultatele de anul trecut

Publicat: 15/12/2020 | 22:23

Superbet s-a clasat în top 30 cele mai mari companii de gaming din lume, potrivit oficialilor de la EGR, cea mai respectată publicație a industriei globale de gaming și gambling online și offline. Vestea i-a bucurat enorm pe cei care își încearcă norocul, dar și pe reprezentanții cunoscutei agenții din România. Aceasta urcat 17 poziții în comparație cu rezultatele înregistrate anul trecut.

Superbet, în top 30 cele mai mari companii de gaming din lume

În comunicatul de presă oferit recent de cei de la EGR, Superbet se află pe locul 28 în topul celor mai importante 50 de companii la nivel internațional ale acestui sector. Cel mai mare operator de pariuri sportive din România a reușit această victorie uriașă la trei ani după ce a intrat în privilegiatul top. Saltul se datorează în mare parte achiziției unui pachet minoritar în Superbet de către fondul american de investiții Blackstone, unul din cele mai mari din lume, cu active sub administrare de peste 500 de miliarde de dolari.

Nu rata: Joacă cele mai tari sloturi de iarnă pe Superbet!

Superbet, în top 30 cele mai mari companii de gaming din lume
Superbet, în top 30 cele mai mari companii de gaming din lume

Descoperă și: Extrageri la fiecare 5 minute la loteriile din aplicația Superbet!

Pentru Superbet, una dintre cele mai importante companii din Europa Centrală și de Est, a fost un an al achizițiilor – de companii și de talente, au scris jurnaliștii de la EGR. În iulie, casa de pariuri din România a parafat achiziția a 60% din operatorul de casinouri online Lucky 7, mutare strategică ce îi va mai aduce intrarea pe noi trei piețe în următoarele 12 luni. Tot în iulie, Superbet își întărea echipa de management cu achiziția fostului director de trading de la William Hill (poziția 8 în topul EGR), Terry Pattinson, care ocupă aceeași poziție, dar în cadrul Superbet.

La începutul anului, compania românească l-a adus ca director de marketing pe John Harmander, fostul CMO al Casumo (nr. 37 în topul EGR). Venit la Superbet, Harmander și-a propus să formeze “echipa de vis” în departamentul pe care-l conduce: l-a adus în echipă, ca Global Digital Performance Manager pe Vedran Karaman, fost director global SEM al companiei suedeze LeoVegas și l-a “suflat” de la Google pe croatul Nikola Jellačić care este din toamnă director global pentru strategie de brand și dezvoltare. Jellačić a lucrat aproape nouă ani pentru gigantul american Google în Zagreb, fiind specializat în online marketing și strategie de brand în mediul digital.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre Jackpotul Instant din cazinoul Superbet

De anul trecut, după intrarea Blackstone în acționariat, Superbet are și un nou CEO, irlandezul Johnny Hartnett. Până să vină la cunoscuta agenție, Hartnett a fost numărul doi în cadrul casei de pariuri Paddy Power Betfair, actualmente Flutter Entertainment, locul 1 în topul EGR Power 50, relatează financialintelligence.ro. Co-fondat de Sacha Dragic în 2008, Superbet și-a propus ca în cinci ani să devină următorul (după UiPath) unicorn exportat de România.