Superbet donează 1.000.000 de lei pentru lupta împotriva noului coronavirus + superponturi de la Ilie Dumitrescu

Publicat: 25/03/2020 | 16:22

Superbet a făcut multe lucruri tari care ne-au scăpat pentru că eram atenți doar la meciuri, rezultate, transferuri, controverse, recorduri în materie de superbilete prinse în agenții și online sau sume cu multe zerouri câștigate la aparatele din agenții și jocurile online, plătite de Superbet, casa de la care de ani buni românii încasează atât în agenție cât și online cele mai mari câștiguri.

Avem acum timpul să vedem și celelalte supergesturi pe care le face liderul românesc din domeniul pariurilor sportive și jocurilor de cazinou. Superbet pariază pe bine și pune la bătaie primul Supermilion de lei pentru cumpărarea de echipamente medicale necesare în lupta cu virusului COVID-19!

LIDERUL FACE O SUPERMUTARE DE SUFLET!

Regele pariurilor sportive din România dă șah-mat oricărei tactici defensive și se implică în oprirea răspândirii virusului precum și în tratarea celor suferinzi. E momentul în care modestia nu ajută. Trebuie să știe toți când faci un lucru Supernecesar comunității în care trăiești, fiindcă doar așa poți să îi capacitezi și pe alții să îți urmeze exemplul.

Superbet își anunță donația și cu o campanie în care ne invită să respectăm cu strictețe igiena, să stăm în casă și să ne valorificăm timpul cu tot felul de activități care ne mențin mintea și fizicul în formă. Evident, avem nevoie și de doza aia supernecesară de distracție de care ne putem bucura în mod responsabil pariind și jucându-ne la Superbet pe site și cele mai tari aplicații din România de pariuri sportive și jocuri de cazinou care pot fi descărcate și instalate gratuit de aici:

ILIE DUMITRESCU DEVINE SUPERAMBASADOR!

Antrenorul care ne Supercapacitează este Ilie Dumitrescu, noul ambasador Superbet! Mister Ilie e un Sir al sportului, care se mândrește cu o viață fabuloasă: a bătut Argentina la Mondialul Supervisurilor noastre SUA ’94, a fost protagonistul unui Supertransfer în Premier League,  a jucat pe Ramon Sanchez Pisjuan – arena pe care echipa lui de suflet a câștigat un Supertrofeu unic în istoria fotbalului românesc, apoi s-a întors în America și a jucat în Mexic la două dintre echipele Superiubite câștigându-și respectul fanilor. Ilie Dumitrescu e un caracter deosebit și un gentleman al cărui stil inspiră. În aceeași măsură, Ilie Dumitrescu e și un Superbăiat care știe să facă și business și care știe să se bucure și de viață și Superjocuri. Iar Superbet i-a propus să își unească forțele începând chiar cu această perioadă delicată în care trebuie să ieșim cu toții învingători și să rămânem noi înșine indiferent de condiții.

Ilie Dumitrescu a strâns mesajele de la câțiva Supersportivi și în stilul său caracteristic a plusat cu un pont privind distracția responsabilă în aceste zile! 

NOI NE SUPERDISTRĂM RESPONSABIL DE ACASĂ!

Vezi și tu spotul Superbet în care descoperi donația, parteneriatul cu Ilie Dumitrescu și revezi câțiva sportivi români care ne dau sfaturi privind modul în care această perioadă se transformă într-un timp câștigat de fiecare dintre noi. Îți las bucuria descoperirii identității sportivilor care alături de Ilie Dumitrescu au un Supermesaj pentru noi. Superclipul este aici: 

#ÎMPREUNPSUNTEMSUPER și vom trece peste orice obstacol!

 Super distracția continuă de acasă pe www.superbet.ro și pe aplicațiile Android și iOS descărcabile de pe SuperbetMobile.ro.