Super-vedeta din serialul de la PRO TV șochează la 24 de ani: ”Am avut mulți iubiți! Nu știu dacă sunt chiar 100… Nu i-am numărat niciodată!”

Publicat: 12/12/2019 | 22:27

Diana Sar, interpreta unuia dintre cele mai importante personaje din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, care au fost cele mai intense momente din viața ei amoroasă. Actrița ne-a povestit și ce planuri ambițioase are în ceea ce privește cariera sa în 2020. (Citește și: SEREDINSCHI FACE CUPLU CU DIANA SAR, ACTRIȚA DIN SERIALUL “VLAD”)

Diana Sar a uimit pe toată lumea la gala Elle Style Awards 2019, unde a fost de nerecunoscut. S-a deghizat în personajul ei preferat, cântărețul Marilyn Manson, însă, pentru a atrage și mai mult atenția, și-a dezgolit un sân pe care l-a pictat … sângeros. Actrița din serialul Vlad a atras toate privirile cu ținuta sa nonconformistă, mai ales că și-a schimbat și înfățișarea, optând pentru lentile albastre la unul dintre ochi.

Fotomodelul de talie internațională a reușit să uimească și cu dezvăluirile sale intime, făcute în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Diana Sar se prezintă ca o persoană lipsită de inhibiții și susține că îi place să cunoască bărbați prin diferite aplicații menite să îți găsească jumătatea. (Nu rata: TOATĂ LUMEA ÎL ŞTIE PE ANDREI ARADITS, ACTORUL DIN SERIALUL VLAD DE LA PRO TV, ÎNSĂ UITE CUM ARATĂ SOŢIA LUI)

„Îmi place să ies la întâlniri, dar nu cu mai multe persoane deodată”

Diana Sar, la premiile Elle

”Eu nu sunt cu inima frântă, dar personajul din Vlad este cu inima frântă. Fanii știu destul de multe despre mine, că postez multe pe Instagram. Ce nu știu oamenii despre mine este că îmi place Marilyn Manson. Iar, în rest, îmi place să fac sport, îmi place să ies la întâlniri, dar nu cu mai multe persoane deodată. Nu sunt în căutarea unui iubit, dar îmi place să ies în oraș, să iau masa în oraș. Uite, îmi place să merg și la petreceri. Ies la întâlniri cu bărbați și… de cine îmi va mai plăcea pe moment. Vorbesc înainte să mă întâlnesc cu un bărbăt. Am intrat și pe aplicații pentru întâlniri, pe Tinder, nu o folosesc în țară, o folosesc când sunt plecată din țară.

Am folosit-o când am fost plecată în New York. Mi s-a părut mai rapid și mai ușor decât să merg în baruri să caut, dar nu cred că e nimic greșit în asta. Nu e vreo problemă, e ca și cum cunoști o persoană într-un bar, vorbiți și peste două zile iesiți la întâlnire. Așa, pe Tinder, vezi despre cine este vorba, vorbiți puțin și apoi na … Dar până acum nu pot spune că s-au legat relații, ci doar niste prietenii frumoase, că nu poți spune că pe Tinder poți găsi relații serioase. Când mă întâlnesc, facem ce facem să ne simțim bine, dar sunt chestii personale de zis”, a declarat Diana Sar, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

”Am avut mulți iubiți, nu știu dacă sunt chiar 100”

Diana Sar este destul de exigentă când vine vorba de un bărbat care să-i rămână alături și are chiar câteva cerințe de la cel cu care ar trebui să-și împartă timpul. Fotomodelul recunoaște însă că este o persoană deschisă și a încercat să-și găsească jumătatea, chiar dacă pentru asta a fost nevoie să testeze mai mulți bărbați.

”Poate o să găsesc dragostea, dar în niciun caz pe Tinder. Bărbatul ideal pentru mine ar trebui să aibă încredere în el, să fie organizat, să facă sport, să aibă un stil de viață sănătos, asta admir la un bărbat. Am mai trecut prin momente în care iubeam acele persoane, dar nu le admiram din toate punctele de vedere. Pentru ca cineva să mă cucerească ar trebui să existe chimie.

Ține mult de chimia pe care o ai cu o persoană, probabil prima dată ar trebui să mă atragă fizic, iar apoi ar trebui să existe chimie. Nu știu câți iubiti am avut până acum, nu i-am numărat niciodată, sunt mulți, nu știu dacă sunt chiar 100, dar sunt mulți”, a declarat Diana Sar, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (Citește și: GAFĂ ÎN SERIALUL VLAD. CE A OBSERVAT ANDREI DUBAN ÎN TIMP CE SE UITA LA PRO TV)

„Am încheiat o perioadă foarte frumoasă din viața mea”

Pentru 2020, Diana Sar își dorește proiecte noi și se simte norocoasă că a făcut parte din echipa serialului Vlad. ”Am spectacolul de la Teatrul Național, în care joc piesa «Noii Infractori», aștept proiectele pentru anul următor și mă simt foarte bine. Tocmai am încheiat o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și anume serialul Vlad”, a conchis Diana Sar.

Diana Sar are 24 de ani, este actriță și fotomodel. Vedeta lucrează în industria modei de când era adolescentă și a debutat pe marile scene din Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)