Super-vedeta, de nerecunoscut fără machiaj… Nu ghicești cine e din 3 încercări!

Publicat: 03/02/2020 | 23:20

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini spectaculoase cu una dintre cele mai renumite cântărețe de la noi. Atunci când nu folosește machiajul, super-vedeta este de nerecunoscut. Cu siguranță, nici cei mai înfocați fani nu s-ar fi așteptat ca artista să fie surprinsă în asemenea ipostaze. (CITEȘTE ȘI: PRIMARUL SECTORULUI 5 L-A ARVUNIT PE FLORIN SALAM. I-A DAT 20 MII € CASH CA SĂ-I CÂNTE PE SISTEM)

La 30 de ani, Alexandra Stan este una dintre cântărețele care se bucură de succes în România, cât și peste hotare, unde a susținut sute de concerte. De-a lungul carierei, artista a fost și criticată, de multe ori, pentru că postează în mediul online imagini mult prea provocatoare. Fiind una dintre cele mai dezinhibate cântărețe, Alexandra nu pare să țină cont de părerile cârcotașilor și continuă să uimească. (NU RATA: IMAGINI CU ALEXANDRA STAN DEZBRĂCATĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe vedetă în Parcul Herăstrău din Capitală, acolo unde s-a relaxat împreună cu o amică tot din breasla muzicală, Adriana Rusu. Cu siguranță, nici cei mai înfocați admiratori nu s-ar fi așteptat să o vadă în asemenea ipostaze pe Alexandra Stan.

Alexandra Stan (stânga), de nerecunoscut fără machiaj

Îmbrăcată lejer, dar în ton cu vremea de afară, cu o geacă Teddy Bear, o șapcă pe cap și fără machiaj, Alexandra Stan părea de nerecunoscut. După ce a butonat telefonul și a schimbat căteva păreri cu Adriana Rusu, pe o bancă din parc, artista a decis să schimbe locul de relaxare și să se bucure de o gustărică, pe care cele două o aveau ”la purtător”.

Fără prea mari menajamante, cântărețele s-au ”instalat” comod pe malul lacului, acolo unde au pus-o de picnic. Așa cum e ”tradiția”, înainte de degustare, mâncarea trebuie fotografiată și postată în mediul online. Alexandra Stan s-a conformat, a scos telefonul și și-a fotografiat felia de pizza, după care s-a apucat de ”înfulecat” pe îndelete împreună cu prietena ei. (NU RATA: CUM I-AM FILMAT PE CĂLIN GEAMBAȘU & FIUL SĂU MINOR PE CARE L-AR FI CORUPT SEXUAL?!)

Alexandra Stan și Adriana Rusu, picnic ad-hoc pe malul lacului Herăstrău

Alexandra Stan, ipostaze +18

Alexandra Stan a dansat, goală, prin casă, iar imaginile au devenit virale. Bineînțeles, mulți dintre admiratorii ei au criticat-o pentru decizia de a ”urca” online astfel de fotografii, însă vedeta a transmis că se simte ”liberă” și se acceptă așa cum este, indiferent de conjunctură. (NU RATA: SOCRUL ANDREEI BĂLAN SE APĂRĂ ÎN FAȚA ACUZAȚIILOR FIULUI SĂU)

La finele anului trecut, Alexandra Stan a postat o serie de capturi dintr-o înregistrare care a fost făcută în timp ce dansa goală prin casă. La începutul filmării, Alexandra este îmbrăcată, însă se dezbracă repede pe ritmurile muzicii și rămâne goală. Vedeta începe să danseze pe o piesă ca din filmele pentru adulți. În timpul dansului, Alexandra Stan își atinge sânii, iar privitorii  au fost… plăcut impresionați de gesturile provocatoare ale vedetei.

Ulterior, vedeta a postat un mesaj prin care a dorit să lămurească ”misterul” respectivelor capturi. Vedeta spune că imaginile au ajuns ”din greșeală” în mediul online, fiind destinate, inițial, doar… iubitului său. (VEZI ȘI: CELEBRUL MIRCEA CĂRTĂRESCU ARE O RELAȚIE SPECIALĂ CU FIUL SĂU)

”Un mic mesaj pentru cei care au văzut ultimele «știri» cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, a scris Alexandra Stan, pe un site de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)