Avem dovada! Super-vedeta de la PRO TV & ex-ul multimilionar au ”semnat” împăcarea la șase ani de la divorț!

Publicat: 10/03/2020 | 23:23

În urmă cu ceva timp, s-au „războit” prin instanțe pentru o avere colosală, după ce au decis să pună punct unei căsnicii de 12 ani. Acum, la șase ani de la divorț, super-vedeta de la PRO TV și ex-ul multimilionar par să fi revenit la sentimente mai bune și să fi „semnat” împăcarea. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, dovada reconcilierii. (CITEȘTE ȘI: Oana Cuzino & ”Regele medicamentelor”, întâlniri incognito la o adresă secretă)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Yoav Stern și Oana Cuzino la un renumit restaurant din zona Primăverii, din București. Cu toate că, în urmă cu câțiva ani, cei doi au divorțat și s-au „războit” prin instanțe pentru o avere colosală, multimilionarul și vedeta PRO TV-ului dau semne clare că au revenit la sentimente mai bune. Din câte se pare, omul de afaceri israelian a ținut să celebreze așa cum se cuvine ”Ziua Femeii” și și-a invitat în oraș fiica și fosta soție. (VEZI AICI: CULISELE DIVORȚULUI)

Oana Cuzino, Yoav Stern și fiica lor, Naomi, la un renumit restaurant din Capitală

Un gentleman desăvârșit

Timp de aproximativ trei ore, cei trei au petrecut într-o atmosferă extrem de relaxantă. Yoav Stern, Oana Cuzino și fiica acestora, Naomi, s-au delectat cu cele mai sofisticate preparate culinare. Ba mai mult decât atât, la un moment dat, multimilionarul a cerut ospătarilor să aducă una dintre cele mai bune sticle de șampanie.  La final, ca un adevărat gentleman, Yoav Stern a achitat nota de plată și s-a îndreptat către mașina din parcare. De menționat e faptul că toți trei au plecat cu mașina bărbatului.

Din cauza vremii mohorâte, milionarul a fost primul care a părăsit localul, împreună cu fiica lui. Omul de afaceri s-a urcat la volanul bolidului de lux și a venit cu mașina aproape de intrarea restaurantului, pentru ca mama fiicei lui să nu meargă prin ploaie. (NU RATA: Ex-soțul milionar al Oanei Cuzino s-a întors la fosta!)

Yoav Stern și-a scos fiica si fosta soție la un renumit local de Ziua Femeii

Oana Cuzino și Yoav Stern, divorț neașteptat după 12 ani de căsnicie

Consideraţi un cuplu model, Oana Cuzino şi israelianul Yoav Stern, au depus actele de divorţ în vara lui 2014. Totul s-a petrecut în mare secret, atât prezentatoarea, cât şi soţul ei fiind recunoscuţi pentru discreţia de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Cea care a intentat acţiunea de divorţ a fost prezentatoarea TV. La câteva săptâmâni, soţul ei a depus o cerere pentru partaj. Cei doi au împărţit bunuri ce constau în imobile şi maşini de lux. Inclusiv vila de la Snagov s-a aflat pe lista partajului, însă ea a rămas în posesia milionarului. (VEZI AICI: GAȘCA DE LA ASIA EXPRESS A ”COMIS-O” LA ZIUA ADEI)

Oana Cuzino şi Yoav Stern au fost căsătoriţi 12 ani şi au împreună o fiică. Averea exactă a fostului soţ al Oanei rămâne un secret bine păstrat. Totuşi, e demn de menţionat, că, la un moment dat, prezentatoarea de la Pro TV a primit, de la soţul ei, terenuri de peste 30 de hectare lângă Bucureşti, evaluate la opt milioane de euro.

Potrivit informaţiilor vehiculate în presă, vila de la Snagov ar valora trei milioane de euro. Israelianul ar mai deţine, de pe urma afacerilor cu petrol, şi ceasuri în valoare de un milion de euro. Pe lângă ele, Stern ar avea şi o colecţie de maşini de lux, de câteva sute de mii de euro fiecare, printre care un McLaren şi un Rolls-Royce. (CITEȘTE ȘIFOSTUL SOŢ AL OANEI CUZINO A SLĂBIT 50 KG ŞI A IEŞIT LA ”VÂNĂTOARE”. A PIPĂIT O BRUNEŢICĂ ÎN LOFT!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)