Super-vedeta care a ”rupt” contractul cu PRO TV și a semnat, în secret, cu Antena!

Publicat: 22/06/2021 | 23:31

Iulia Albu a rupt contractul cu PRO TV și nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță. De altfel, în ediția de marți a lipsit, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, și motivul. Potrivit unor surse autorizate din media, celebra stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din România a parafat un super-contract, în secret, cu Antena, practic o nouă provocare.

Iulia Albu a devenit, din această săptămână, istorie pentru postul PRO TV, unde, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță era gazda rubricii „Marțea Neagră”. Stilista a încheiat, astfel, după patru ani, colaborarea cu postul din Pache Protopopescu și va începe un alt proiect, mai exact la Antena 1, cu ai cărei șefi deja ar fi semnat o înțelegere avantajoasă pentru ambele părți, din toate punctele de vedere.

(VEZI AICI:  IULIA ALBU, PREGĂTIRI DE NUNTĂ LA 8 ANI DE LA DIVORȚ)

A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe «La Măruţă» pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV. Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Contract parafat cu Antena, supărare mare la PRO TV?!

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, pentru Iulia Albu urmează un “popas” la Antenă. Nu va mai apărea deloc în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, fiind, de altfel, mare supărare după ce s-a aflat că a “trădat” și a semnat cu un post concurent. De altfel, înțelegerea cu PRO TV era valabilă până la finalul lunii iunie, dar s-a produs mult mai devreme din cauza faptului că s-a aflat de noua destinație a cunoscutei creatoare de modă.

Pentru câteva zile, Iulia Albu s-ar bucura de relaxare, după care va începe să pregătească “noul capitol” al vieții sale, așa cum a mărturisit pe o rețea socială. Cu siguranță, următorul proiect va fi unul de succes, iar site-ul nostru urmează să vă țină la curent cu cele mai noi informații despre viitorul show al cunoscutei stiliste.

Iulia Albu a semnat în secret cu Antena

Cine este Iulia Albu

Născută pe 28 iulie 1981 la Pitești, Iulia Albu este unul dintre cei mai influenți fashion editori români, cu activitate publicistică bogată pentru reviste precum Ideal Mariaj, The Grand și OK Magazine. Între 2016 și 2018 a fost jurată în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil!”. Este absolventă a secției “Modă” din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității din București.

(NU RATA: IULIA ALBU, CARACTERIZARE CU DOUĂ TĂIȘURI PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ CE A VĂZUT-O ÎN COSTUME DE BAIE SEXY)

Se remarcă prin aparițiile extravagante și comentariile tăioase cu privire la vestimentația unor vedete autohtone.

Iulia Albu s-a lansat și în afaceri, creând bijuterii, rochii de mireasă și rochii de seară. A fost căsătorită opt ani cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are un copil, Mikaela. Iulia l-a întâlnit pe Mihai la o petrecere mondenă, în perioada în care era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.