Super-paranghelie de pandemie, cu interlopi și „vedete”. Nepoata lui Adi de la Vâlcea și „bombardiera” lui Florin Călinescu au fost două dintre invitatele „de marcă”a

Publicat: 12/12/2020 | 23:33

Nepoata lui Adi de la Vâlcea și sexoasa dansatoare care l-a „zăpăcit” pe Florin Călinescu cu prestația de pe scena de la ”Românii au talent” au fost în prim-planul unui super-party organizat „pe șest” într-un renumit local din Brașov. Distanțarea fizică a lipsit cu desăvârșire la întrunirea scăldată în șampanie de mai mulți interlopi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și detalii incredibile legate de întrunirea ”secretă” de la Brașov, în prim-planul căreia s-au aflat nepoata lui Adi de la Vâlcea, Roxana Dobrițoiu, și „bombardiera” lui Florin Călinescu, Denisa Despa.

Regulile par să fie făcute doar pentru a fi încălcate cu bună știință. Sau cel puțin asta au demonstrat, zilele trecute, mai mulți participanți la super-paranghelia de pandemie.

Super-chef în pandemie

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu mic, cu mare, mai mulți ”bombardieri” și ”prințese” au pus-o de un chef ca în vremurile de dinainte de COVID-19. Fără să țină cont de măsurile impuse din cauza pandemiei, petrecăreții s-au dezlănțuit.

Printre invitatele de marcă de la cheful din Brașov s-au numărat și două ”dive” de Capitală: Roxana Dobrițoiu, nimeni alta decât nepoata manelistului Adi de la Vâlcea, și sexoasa dansatoare care l-a „vrăjit” pe Florin Călinescu cu prestația de pe scena de la „Românii au talent”.(NU RATA: DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU ȘI-A „LĂSAT” BARBĂ ȘI MUSTAȚĂ ÎN IZOLARE)

Roxana Dobrițoiu, show de zile mari, la cheful de la Brașov

Virusul nu i-a speriat

Ce mai freamăt, ce mai zbucium, pe ritmuri orientale. Dedicațiile au răsunat toată noaptea, iar petrecăreții au stropit distracția cu cele mai refinate băuturi. De distanțare fizică nici nu a încăput vorba, mască au purtat doar chelnerii, iar dansurile unu la unu au fost la ele acasă. Nimeni nu a părut speriat de virusul ucigaș.

Imagini uluitoare de la mega-party-ul organizat la Brașov de mai mulți interlopi

Nepoata lui Adi de la Vâlcea n-a ratat ocazia și a susținut un scurt moment artistic, care a fost extrem de apreciat. Și asta pentru că în sutien și-au găsit loc imediat câteva bancnote „calificate”. (VEZI ȘI: NEPOATA LUI ADI DE LA VÂLCEA, ACUZATĂ CĂ ȘI-AR FI SCOS DANSATOARELE LA ”PRODUS”)

Nepoata lui Adi de la Vâlcea și „bombardiera” lui Florin Călinescu au fost două dintre invitatele „de marcă”

Denisa Despa l-a pus pe gânduri pe Florin Călinescu

Anul trecut, Florin Călinescu a trecut prin momente… dificile. Actorul a fost nevoit să își pună ochelarii pentru a urmări cu atenție sporită prestația artistico-erotică a dansatoarei Denisa Despa.

Senzuala dansatoare a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii.

”Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot…

Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea!  Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice… Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”a comentat Florin Călinescu.

Dedicațiile au curs gârlă, toată noaptea

Nepoata lui Adi de la Vâlcea, implicată într-o mega-controversă

În urmă cu câțiva ani, Roxana Dobrițoiu a fost implicată într-o mega-controversă! Nepoata lui Adi de la Vâlcea a fost acuzată că și-ar fi scos dansatoarele la ”produs”. Dovada a făcut-o o discuție pe care aceasta a purtat-o pe Facebook cu un domn interesat de un show erotic. Dacă Roxana a punctat de mai multe ori că ea nu este dispusă să participe, a dat semne că ar ști să negocieze foarte bine condițiile pentru ca dansatoarele ei să facă o afacere bună din asta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.