Acasă » Trending » Super-modelul de la Chișinău, primele declarații despre viitorul soț, care moștenește 2 miliarde €. “Dacă eu arătam oribil, el se…”

Super-modelul de la Chișinău, primele declarații despre viitorul soț, care moștenește 2 miliarde €. “Dacă eu arătam oribil, el se…”

De: Răzvan Scarlat 06/04/2020 | 00:04

Nume cu rezonanță în showbiz-ul autohton înainte de 2009, celebrul miliardar Gabriel Stati se însoară cu Anastasia Fotachi, o blondă superbă, mai tânără cu 19 ani decât el, originară din Republica Moldova. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în premieră națională, impresiile pe care fosta Miss Bikini și le-a format cu privire la iubitul ei, după mai bine de un an de relație.

(VEZI AICI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €: “AU FOST ANUMITE MOMENTE CÂND…”)

După relații cu Andreea Raicu, Maria Marinescu, Cristina Rus și Lili Sandu, dar și un mariaj eșuat cu Natalia Diacov, Gabriel Stati (43 de ani) își reface viața cu un super-model de la Chișinău, pe nume Anastasia Fotachi, după cum CANCAN.RO a anunțat, în premieră. Moștenitorul român al unei averi de două miliarde de euro i-a oferit iubitei, deja, un inel de logodnă, iar pregătirile pentru nuntă au început. Și, cum altfel?!, va fi o nuntă cum nu s-a mai văzut peste Prut. Cu valuri de șampanie rafinată, Armand de Brignac. Nașa lor va fi Galyna Pînzari, un celebrul designer vestimentar din Republica Moldova.

De precizat că Gabriel Stati își răsfață iubita cu cadouri scumpe, de care Anastasia Fotachi este super-încântată. Spre exemplu, când modelul a împlinit 24 de ani, omul de afaceri i-a dăruit o bijuterie de zeci de mii de euro. De asemenea, după doar câteva săptămâni de relație, ”Prințișorul petrolului” și-a surprins partenera cu un dar costisitor, mai exact un automobil de lux, marca Mercedes. În plus, miliardarul obișnuiește să meargă cu iubita lui în vacanțe exotice, care costă o avere.

Anastasia, viitoarea soție a lui Gabriel Stati

(VEZI AICI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € ȘI-A FĂCUT ”POFTA” CU O RUSOAICĂ SUPER-SEXY ȘI FAIMOASĂ!)

Anastasia Fotachi, fostă Miss Bikini: “Bărbatul meu are…”

Dată fiind situația, pe Anastasia Fotachi o așteaptă o viață de lux alături de Gabriel Stati, deținătorul unei averi impresionante. Nu însă partea financiară ar fi determinat-o pe Miss Bikini Moldova 2015 să înceapă o poveste de dragoste cu celebrul afacerist, potrivit mărturiilor care au intrat în posesia CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dar dacă eu arătam oribil, el se întâlnea cu mine?“, a fost replica scurtă oferită de superba blondă, care confirmă faptul că între cei doi a existat atracție reciprocă și, în același timp, dragoste la prima vedere.

(CITEȘTE ȘI: E BOSS DE BOSS! GREII DIN EUROPA ÎL INVIDIAZĂ MĂCAR PENTRU CONSTRUCŢIA FARAONICĂ!)

Când este întrebată despre viitor, Anastasia Fotachi este optimistă. Nu vede niciun motiv pentru care căsătoria cu Gabriel Stati să se transforme într-un eșec, mai ales că omul de afaceri este, potrivit spuselor modelului, partenerul perfect.

Bărbatul meu are toate calitățile: respect, simțul umorului, încredere și multe altele. Am multe planuri”, a răspuns, cu sinceritate, Anastasia Fotachi, care a recunoscut, totodată, că i-a cunoscut pe părinții iubitului ei și că, deja, locuiește împreună cu cel care urmează să-i devină soț.

Anastasia Fotachi și Gabriel Stati vor ajunge în fața altarului

(VEZI AICI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

Are trei copii din mariajul anterior

În concluzie, Anastasia Fotachi va fi cea de-a doua soție a lui Gabriel Stati. În trecut, miliardarul, un amator de relații celebre și mega-petreceri cu șampanie fină Armand de Brignac, a fost căsătorit cu Natalia Diacov, fiica politicianului basarabean Dumitru Diacov, iar din relaţia lor au rezultat trei copii: o fată (Raluca) şi doi băieţi (Tristan şi Nichita). Cei doi au divorţat, dar au rămas în relaţii bune, având amândoi grijă să-şi crească copiii în armonie, în pofida separării.

Deține un impresionant parc auto

Gabriel Stati are 17 maşini, care valorează, în total, aproximativ 1,5 milioane de euro! “Piesele grele” sunt două Rolls Royce Phantom, unul roşu şi altul negru, în valoare de 250.000 de euro fiecare, un Aston Martin DB9, de 170.000 de euro, un Ferrari 599 GTB, de 180.000 de euro, un BMW 760, în valoare de 75.000 de euro, şi un Cadillac Escalade în valoare de 70.000 de euro.

Rolls Royce-urile lui Gabi Stati au făcut furori de-a lungul timpului. Ele au apărut într-un videoclip al cântăreţului rus Timati, iar Rolls-ul negru al lui Stati a fost admirat inclusiv în Poiana Braşov, locul în care mulţi milionari de la noi îşi petrec vacanţele.

(CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL ”CASANOVA” A LUAT-O ÎNAPOI PE LOGODNICA PE CARE O ACUZA DE INFIDELITATE! POVESTEA E FABULOASĂ…)

Printre celelalte maşini ale lui Gabi Stati se numără două Chevrolet-uri, unul Tahoe şi celălalt Suburban (împreună costă 110.000 de euro), un BMW 630 (de 70.000 de euro), şi mai multe Mercedes-uri: C200, în valoare de 55.000 de euro, un E220 de 60.000 de euro şi un CLS320 de “numai” 35.000 de euro.

Gabriel Stati mai deţine şi câteva maşini mari, gen dubă, care sunt cel mai probabil folosite în afacerile pe care le are milionarul: două Mercedes-uri Sprinter, care nu sunt aşa de ieftine, doar una costând 17.000 de euro, şi un Ford Transit, care a costat ceva mai puţin, 9.000 de euro. Pe lângă acestea, Stati mai are şi două autoturisme Volkswagen Golf. Având în vedere că un Golf nu trece de 15.000 de euro şi că Stati are în garaj bolizi de mulţi cai-putere, ne îndoim că merge prea des cu Golf-urile.

Gabi Stati are în garaj maşini de mulţi cai-putere! În imagine sunt doar câteva dintre „piesele grele” ale miliardarului

Gabriel Stati, un veritabil playboy

Gabriel Stati s-a evidenţiat în România ca un adevărat playboy, având relaţii cu mai multe vedete din showbiz-ul nostru. Printre acestea, se numără Andreea Raicu, Maria Marinescu, Cristina Rus şi Lili Sandu.

(VEZI ȘI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

Gabriel a moştenit talentul la afaceri de la tatăl său şi a intrat în business-uri la numai 16 ani. La 22 de ani făcuse deja primul său milion de dolari! Între 1999 şi 2007 a fost vicepreşedinte al ASCOM Group, gigantul economic fondat de tatăl său, iar din 2007 este preşedintele holdingului “Stati&Co”. Averea lui Anatol Stati este evaluată la circa două miliarde de euro.

Mama lui Gabi Stati, Larisa, merge des la evenimentele mondene din Republica Moldova şi nu numai. În 2004, Larisa Stati a făcut furori atunci când a apărut ţinându-l de braţ pe celebrul actor Leonardo Di Caprio! S-a întâmplat la un eveniment caritabil organizat de starul de la Hollywood la Saint Tropez, acolo unde a fost prezentă mare parte din crema showbiz-ului mondial.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție impecabilă! La brațul cărui bărbat celebru a apărut
Nadia Comăneci, apariție impecabilă! La brațul cărui bărbat celebru a apărut
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani...
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...