Super-modelul de la Chișinău, primele declarații despre viitorul soț, care moștenește 2 miliarde €. “Dacă eu arătam oribil, el se…”

Publicat: 06/04/2020 | 00:04

Nume cu rezonanță în showbiz-ul autohton înainte de 2009, celebrul miliardar Gabriel Stati se însoară cu Anastasia Fotachi, o blondă superbă, mai tânără cu 19 ani decât el, originară din Republica Moldova. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în premieră națională, impresiile pe care fosta Miss Bikini și le-a format cu privire la iubitul ei, după mai bine de un an de relație.

(VEZI AICI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €: “AU FOST ANUMITE MOMENTE CÂND…”)

După relații cu Andreea Raicu, Maria Marinescu, Cristina Rus și Lili Sandu, dar și un mariaj eșuat cu Natalia Diacov, Gabriel Stati (43 de ani) își reface viața cu un super-model de la Chișinău, pe nume Anastasia Fotachi, după cum CANCAN.RO a anunțat, în premieră. Moștenitorul român al unei averi de două miliarde de euro i-a oferit iubitei, deja, un inel de logodnă, iar pregătirile pentru nuntă au început. Nașa lor va fi Galyna Pînzari, un celebrul designer vestimentar din Republica Moldova.

De precizat că Gabriel Stati își răsfață iubita cu cadouri scumpe, de care Anastasia Fotachi este super-încântată. Spre exemplu, când modelul a împlinit 24 de ani, omul de afaceri i-a dăruit o bijuterie de zeci de mii de euro. De asemenea, după doar câteva săptămâni de relație, ”Prințișorul petrolului” și-a surprins partenera cu un dar costisitor, mai exact un automobil de lux, marca Mercedes. În plus, miliardarul obișnuiește să meargă cu iubita lui în vacanțe exotice, care costă o avere.

Anastasia, viitoarea soție a lui Gabriel Stati

(VEZI AICI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € ȘI-A FĂCUT ”POFTA” CU O RUSOAICĂ SUPER-SEXY ȘI FAIMOASĂ!)

Anastasia Fotachi, fostă Miss Bikini: “Bărbatul meu are…”

Dată fiind situația, pe Anastasia Fotachi o așteaptă o viață de lux alături de Gabriel Stati, deținătorul unei averi impresionante. Nu însă partea financiară ar fi determinat-o pe Miss Bikini Moldova 2015 să înceapă o poveste de dragoste cu celebrul afacerist, potrivit mărturiilor care au intrat în posesia CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dar dacă eu arătam oribil, el se întâlnea cu mine?“, a fost replica scurtă oferită de superba blondă, care confirmă faptul că între cei doi a existat atracție reciprocă și, în același timp, dragoste la prima vedere.

(CITEȘTE ȘI: E BOSS DE BOSS! GREII DIN EUROPA ÎL INVIDIAZĂ MĂCAR PENTRU CONSTRUCŢIA FARAONICĂ!)

Când este întrebată despre viitor, Anastasia Fotachi este optimistă. Nu vede niciun motiv pentru care căsătoria cu Gabriel Stati să se transforme într-un eșec, mai ales că omul de afaceri este, potrivit spuselor modelului, partenerul perfect.

Bărbatul meu are toate calitățile: respect, simțul umorului, încredere și multe altele. Am multe planuri”, a răspuns, cu sinceritate, Anastasia Fotachi, care a recunoscut, totodată, că i-a cunoscut pe părinții iubitului ei și că, deja, locuiește împreună cu cel care urmează să-i devină soț.

Anastasia Fotachi și Gabriel Stati vor ajunge în fața altarului

(VEZI AICI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

Are trei copii din mariajul anterior

În concluzie, Anastasia Fotachi va fi cea de-a doua soție a lui Gabriel Stati. În trecut, miliardarul a fost căsătorit cu Natalia Diacov, fiica politicianului basarabean Dumitru Diacov, iar din relaţia lor au rezultat trei copii: o fată (Raluca) şi doi băieţi (Tristan şi Nichita). Cei doi au divorţat, dar au rămas în relaţii bune, având amândoi grijă să-şi crească copiii în armonie, în pofida separării.

Deține un impresionant parc auto

Gabriel Stati are 17 maşini, care valorează, în total, aproximativ 1,5 milioane de euro! “Piesele grele” sunt două Rolls Royce Phantom, unul roşu şi altul negru, în valoare de 250.000 de euro fiecare, un Aston Martin DB9, de 170.000 de euro, un Ferrari 599 GTB, de 180.000 de euro, un BMW 760, în valoare de 75.000 de euro, şi un Cadillac Escalade în valoare de 70.000 de euro.

Rolls Royce-urile lui Gabi Stati au făcut furori de-a lungul timpului. Ele au apărut într-un videoclip al cântăreţului rus Timati, iar Rolls-ul negru al lui Stati a fost admirat inclusiv în Poiana Braşov, locul în care mulţi milionari de la noi îşi petrec vacanţele.

(CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL ”CASANOVA” A LUAT-O ÎNAPOI PE LOGODNICA PE CARE O ACUZA DE INFIDELITATE! POVESTEA E FABULOASĂ…)

Printre celelalte maşini ale lui Gabi Stati se numără două Chevrolet-uri, unul Tahoe şi celălalt Suburban (împreună costă 110.000 de euro), un BMW 630 (de 70.000 de euro), şi mai multe Mercedes-uri: C200, în valoare de 55.000 de euro, un E220 de 60.000 de euro şi un CLS320 de “numai” 35.000 de euro.

Gabriel Stati mai deţine şi câteva maşini mari, gen dubă, care sunt cel mai probabil folosite în afacerile pe care le are milionarul: două Mercedes-uri Sprinter, care nu sunt aşa de ieftine, doar una costând 17.000 de euro, şi un Ford Transit, care a costat ceva mai puţin, 9.000 de euro. Pe lângă acestea, Stati mai are şi două autoturisme Volkswagen Golf. Având în vedere că un Golf nu trece de 15.000 de euro şi că Stati are în garaj bolizi de mulţi cai-putere, ne îndoim că merge prea des cu Golf-urile.

Gabi Stati are în garaj maşini de mulţi cai-putere! În imagine sunt doar câteva dintre „piesele grele” ale miliardarului

Gabriel Stati, un veritabil playboy

Gabriel Stati s-a evidenţiat în România ca un adevărat playboy, având relaţii cu mai multe vedete din showbiz-ul nostru. Printre acestea, se numără Andreea Raicu, Maria Marinescu, Cristina Rus şi Lili Sandu.

(VEZI ȘI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

Gabriel a moştenit talentul la afaceri de la tatăl său şi a intrat în business-uri la numai 16 ani. La 22 de ani făcuse deja primul său milion de dolari! Între 1999 şi 2007 a fost vicepreşedinte al ASCOM Group, gigantul economic fondat de tatăl său, iar din 2007 este preşedintele holdingului “Stati&Co”. Averea lui Anatol Stati este evaluată la circa două miliarde de euro.

Mama lui Gabi Stati, Larisa, merge des la evenimentele mondene din Republica Moldova şi nu numai. În 2004, Larisa Stati a făcut furori atunci când a apărut ţinându-l de braţ pe celebrul actor Leonardo Di Caprio! S-a întâmplat la un eveniment caritabil organizat de starul de la Hollywood la Saint Tropez, acolo unde a fost prezentă mare parte din crema showbiz-ului mondial.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)