Super-imaginile cu Bianca, Delia + multe alte sexy-vedete la care minorii au accesul interzis!

Publicat: 07/12/2019 | 07:33

Sunt frumusețile autohtone, iar privirile bărbaților le urmăresc de fiecare dată când apar la evenimente mondene, pe stradă sau pe plajă. Indiferent de anotimp sau de oră, vedetele din showbiz au ce arăta fanilor, iar orice apariție devine un moment memorabil, indiferent dacă este vorba despre vestimentație, costume de baie, sâni siliconați sau posterioare bombate. Surprinse de fotoreporteri în cele mai provocatoare poziții, divele încearcă, de fiecare dată, să se situeze cât mai sus în topurile întocmite. De data aceasta, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă încă un senzațional top fierbinte până la incandescență, iar imaginile din excepționala GALERIE FOTO sunt, bineînțeles, interzise minorilor! (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. ȘI-AU ARĂTAT INTIMITĂȚILE DIN GREȘEALĂ)

Divele au fost surprinse în poziții mai mult decât provocatoare, chiar dacă – firește – nu întotdeauna și-au dorit să iasă, astfel, în evidență. Însă, indiscutabil, formele apetisante cu care se laudă nu pot fi trecute cu vederea, iar aparatul de fotografiat nu ratează nicio ocazie și, mai ales, nu iartă. Sexy-vedetele nu au reușit să scape… neobservate, iar imaginile la care minorii nu au acces vor face, cu siguranță, senzație. (VEZI ȘI AICI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Se apropie iarna, dar frumoasele din showbiz sub dezgolite și arată… tot

Se spune că tot ce este frumos îi place și lui Dumnezeu, iar încă un top al sexy-vedetelor este binevenit și va provoca senzație. Le admirăm, le invidiem, le urmărim evoluțiile sentimentale sau profesionale, suntem cu ochii pe ele și încercăm să ”privim” și dincolo de hainele de fițe pe care le poartă. Au picioare lungi, sâni mai mult sau mai puțin ”ajustați”, machiaj perfect și atitudini de femei fatale. Nimeni nu le contestă frumusețea, iar dacă reușim să trecem un pic mai departe de imaginea perfectă de zi cu zi ajungem, inevitabil, la concluzia că și frumusețile autohtone au momentele lor în care nu se simt vânate. Iar atunci ”lasă garda jos”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le ia din nou prin surprindere pe bombele sexy din showbiz și vă prezintă, în exclusivitate, cel mai fierbinte top al României.  (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Vedetele nu se pot ascunde niciodată

Accesând impresionanta GALERIE FOTO nu veți avea decât suprize vizuale extraordinare. Nu lipsesc din acest TOP Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică, Elena Udrea,  Geanina Ilieș, Ramona Olaru, Valentina Pelinel sau Ioana Tamaș. Spun ”prezent” frumoasele Ramona Gabor și, bineînțeles, Oana Zăvoranu. Le veți putea admira, în toată splendoarea lor, pe Raluca Sandu și Marinela Avădani. Dar ce spuneți de Andreea Antonescu, Daniela Crudu și Veronica Pascu? Propuneri vizuale incitante, fotografii de colecție.(CITEȘTE ȘI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Elena Gheorghe și Anca Țurcașiu, așa cum nu le-ați mai văzut

Poate că Elena Gheorghe și-a imaginat că fanii preferă doar să-i asculte hiturile machedonești. Ei bine, s-a înșelat, prezența ei în top fiind una ”hot”. Însă alături de ea vin și Lariss, Anța Țurcașiu și Claudia Iosif. Xonia, Alice Constantinescu și Alexandra Enăchescu sunt, la rândul lor, prezente în cel mai fierbinte TOP al României, realizat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1. (VEZI ȘI AICI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOT)

Vă propunem și fotografii de neuitat cu Ioana Filimon și Roxana Vancea, însă pentru a afla ce poziție ocupă în acest TOP senzațional întocmit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România trebuie să accesați incredibila GALERIE FOTO. Fiecare click vă va aduce, mai aproape, imagini pe care veți dori să le revedeți. De mai multe ori. ???? Nu lipsesc Delia Matache sau Elena Băsescu, așa că atmosfera nu poate fi decât una ”încinsă”. Frumoasele României ”luptă” pentru supremație în clasamentul senzațional, iar suspansul crește pe măsură ce se apropie primele locuri.  (NU RATA: TOP 50 – VEDETE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC CU CELE MAI MARI SILICOANE. DESPRE UNELE DINTRE ELE, NICI NU ȘTIA CĂ AU IMPLANTURI. PE CE LOCURI SUNT ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU, ANTONIA ȘI ANDREEA MANTEA)