Sunt OUT! Primii concurenți care părăsesc “Asia Express”. “Noi am plecat cu un gând, dar…”

Publicat: 19/02/2020 | 15:34

“Asia Express” este o emisiune concurs, unde mai multe cupluri de concurenți trebuie să ducă la îndeplinire un traseu de aproape 4.000 km ca să ajungă la un punct determinat, totul cu resurse minime de supraviețuire. Anul trecut, în octombrie, nouă echipe au pornit la luptă pentru premiul de 30.000 de euro.

ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania, au pornit pe “Drumul Comorilor” pentru a-și testa, în același timp, curajul și relația.

Potrivit click.ro, Alex Velea și Mario Fresh sunt printre primii concurenți care vor fi eliminați. Îi vor urma Nico și fiica ei, Alexandra. De altfel, chiar din primul epidos al reality-show-ului difuzat de Antena 1, Nico a fost depășită de situație și a mărturisit că vrea să revină în România. Iată că, în cele din urmă, dorința i-a fost îndeplinită.

Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcă e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit”, au spus Alex Velea și Mario Fresh despre “Asia Express”.