„Sunt Ionuț, am 6 ani și vreau să-mi aduci…” Scrisoarea unui băiețel către Moș Crăciun a devenit virală. Ce i-a cerut

Publicat: 21/12/2019 | 11:06

La fiecare sfârșit de an, copiii îl așteaptă cu mare nerăbdare pe Moș Crăciun. Se așteaptă să primească multe cadouri și, alături de părinți, să împodobească și să cînte colinde lângă bradul de Crăciun. Dar scrisoarea unui băiat de 6 ani a devenit virală după ce acesta i-a scris moșului ce ar dori să primească. 

Mesajul lui Ionuț este cu adevărat emoționant, iar internauții l-au viralizat, fiind sensibilizați de rândurile copilului. Acesta îi scrie lui Moș Crăciun că și-ar dori ”orice jucărie” care ar putea să îi facă sărbătorile mai frumoase, apoi își ia inima în dinți și dă de înțeles că nu are nici o pereche de ghete și nici haine călduroase cu care să iasă pentru a se juca în zăpadă. Copilul îi precizează Moșului și ce număr poartă la picior, plus mărimea hainelor de care ar avea atâta nevoie. Ionuț este în clasa pregătitoare și se joacă alături de fratele său, Alex, numai că – posibilitățile materiale ale părinților sunt limitate, se poate concluziona – nu are ”haine groase”.

“Orice jucarie, Mosule, orice jucarie poate sa ii faca sarbatorile de iarna mai frumoase lui Ionut. Dar mai ales, cu niste haine groase, calduroase si cu o pereche de ghete, Ionut poate sa se joace cu placere in zapada de afara, din zilele friguroase de iarna“, a scris băiețelul în vârstă de doar 6 ani.